Breaking news

Virgil Mănescu, din somelier și maestru de ceremonii la Hell’s Kitchen, devine jurat

loading...
0 61

Virgil Mănescu, somelier și maestru de ceremonii la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, în postura de jurat la concursul național Maître d’Hotel, trofeul Marian Bugan.

virgil manescu - juratLa ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” este maestru de ceremonii, însă în afara platoului de filmare Virgil Mănescu exersează și ipostaza de jurat. Somelierul și ”le maître d” de la ”Hell’s Kitchen” este juratul mai multor concursuri naționale de profil.

Zilele trecute, acesta a fost invitat de onoare și membru al juriului în cel mai important concurs de specialitate: “Concursul național Maître d’Hotel, trofeul Marian Bugan”, ce a avut loc la Comitetul Olimpic și Sportiv Român de la Snagov.

Sub atenta îndrumare a președintelui federației, Nicu Pupăză, figură marcantă a ospitalității începând încă din perioada anilor ’80, Virgil Mănescu pregătește concurenții cu atenție, comunicându-le acestora că orice greșeală, indiferent de natura ei, se va penaliza fără echivoc. Virgil recunoaște că în această meserie totul trebuie să fie impecabil, astfel că cine nu se supune rigorilor este eliminat din concurs fără drept de apel. ”Este un semn de respect față de această profesie”, spune el.

În săptămânile ce urmează Virgil Mănescu va mai fi membru și președinte de juriu al mai multor concursuri naționale, printre care concursul “Cupa somelierilor din România” și “Concursul cel mai bun profesionist din cadrul lanțurilor hoteliere”.

juriu bucatari

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata