Breaking news

Victor Slav va încasa 30.000 de euro ca să prezinte Dancing with the stars

loading...

Victor Slav va încasa fabuloasa sumă de 30.000 de euro în calitate de prezentator al show-ului ”Dancing with the stars” care debutează în această toamnă la Antena 1.

victor slav - danseaza printre viseVictor Slav ”Dansează printre vise”, din toamnă la Antena 1, pe 30.000 de euro.

Fostul waterboy de la Pro TV, a fost avansat în grad de producătorul Mona Segall, la Antena 1. Victor Slav, fostul, actualul, viitorul, soț al ”celebrei” Bianca Drăgușanu a intrat bine de tot în pâine la Antena 1.

După anunțul privind desemnarea lui drept protagonist al noii ediții a show-ului matrimonial ”Burlacul”, Victor Slav mai primește încă o emisiune pe mână din partea Antena 1.

Arătosul Victor Slav va prezenta emisiunea concurs ”Dansând printre vise”, unde jurați sunt Jojo, Mihai Petre și Igor Munteanu.

Dacă audiențele emisiunii vor fi peste cele preconizate, Victor Slav va primi și bonusuri din partea Antenei pe lângă cei 30.000 de euro deja asigurați pentru prezentarea primului sezon al show-ului.

Elwira Petre, soția juratului Mihai Petre, a fost adusă și ea în echipa emisiunii unde va fi consultant sportiv pentru concurenți.

Până acum au confirmat participarea la emisiune în calitate de concurenți vedetă: Vladimir Drăghia, Alina Pușcaș, Alina Eremia și Diana Munteanu Niculescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata