Breaking news

Victor Slav divorțează de Bianca Drăgușanu după escapada amoroasă a roșcatei cu Adrian Cristea

loading...

Victor Slav a anunțat marți seară, la Pro TV, că a decis să divorțeze de Bianca Drăgușanu, după ce soția lui l-a înșelat cu fotbalistul Adrian Cristea.

victor slav divort de bianca dragusanuLa nici cinci luni de la căsătorie, cel mai mediatizat cuplu din show-biz-ul românesc, divorțează. Victor Slav a decis să se despartă de Bianca Drăgușanu întrucât l-a înșelat cu Adrian Cristea.

Soţia mea a plecat joi seară de acasă, dar nu mi-a spus unde. Nu am ştiut unde pleacă. A zis ceva de nişte prietene, dar nu a spus unde. Eram îngrijorat. Am văzut apoi că a pus nişte poze pe Facebook. Am vorbit apoi pe Wattsap, ne-am trimis nişte poze şi în momentul când am întrebat-o ce face nu mi-a răspuns. Am sunat-o şi nu mi-a răspuns şi mi-am dat seama că este cu cineva. Îmi doresc o familie unită, liniştită, îmi doresc copii. Se pare că nu putem noi doi. În momentul de faţă, vorbesc despre viitoarea mea fostă soţie. Până la urmă nu contează unde a plecat şi cu cine. Atâta timp cât soţul tău nu ştie de tine timp de patru zile… pentru mine este suficient. Da, eu am să divorţez. Nu voi vorbi urât despre fosta mea soţie. Mariajul nostru a fost foarte scurt”, a declarat Victor Slav la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Victor Slav a mai spus că: Am iubit-o, o iubesc, dar sunt un om lucid. Nu are relevanţă dacă a fost cu Cristea sau nu. E decizia mea, nu sunt laş… A fost o relaţie frumoasă, cu bune, cu rele. E o femeie specială, foarte frumoasă. I-am spus că vreau să divorţăm, dar nu vreau să dau mai multe detalii. Contează că eu nu pot să construiesc lucruri cu acest om. Atâta timp cât eu nu mă pot baza pe acest om, decizia firească e să pun punct. O relaţie are bune şi rele. Reaţia noastră a fost frumoasă, în mare. Doar că au fost obstacole pe care nu le-am putut depăşi.

Bianca Drăguşanu a petrecut la Paris weekend-ul trecut cu fostul iubit, Adrian Cristea. Prinsă cu mâța în sac, Bianca a recunoscut escapada, în cadrul emisiunii ”Acces direct” de la Antena 1.

Nu cred că trebuie să dau socoteală nimănui. Trec printr-o situaţie în care sufăr teribil. Punct. Este o perioadă critică. Îmi asum tot ce am făcut. Am voie să greşesc şi să-mi cer iertare. Nu cer mila nimănui şi nu vreau să mă justific. Sunt îngenuncheată în acest moment. Iubesc un om pe care nu vreau să-l pierd. Cred că îmi mai pot salva căsnicia. Dacă am ceva de spus, o voi face faţă în faţă cu Victor”, a declarat Bianca, la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Dacă în 2013 a fost declarată nunta anului, în 2014, divorțul dintre cei doi va fi declarat de către presa de scandal, fără doar și poate, ”divorțul anului”.

Astfel că publicațiile tabloide și emisiunile tv de scandal vor avea ce să toace câteva luni de zile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata