Breaking news

Vedetele îşi donează obiectele preferate pentru a ajuta mamele în dificultate

loading...

Joi, 14 februarie, la Paltul Parlamentului, a avut loc evenimentul ce marchează deschiderea târgului Expo Ideal Mariaj. Cel mai important târg anual de nunţi din Bucureşti, Expo Ideal Mariaj, ajuns la a opta ediţie, se desfăşoară anul acesta, între 15 şi 17 februarie 2013, în premieră, la Palatul Parlamentului.

andreea marinSeara a început cu o defilare de coafuri, care mai de care mai interesante, ideale pentru o viitoare mireasă. Atmosfera a fost intreținută de acobații puse în scenă cu sprijinul Circului de Stat din București.

Alături de vedete au fost prezenți și câțiva “îngerași” care și-au dorit să devină vedetele serii, fetițele au urcat una câte una pe scenă, care mai de care mai elegantă. Printre acestea s-au numarat: fetița Denisei Nechifor și a lui Adrian Cristea; Andra, fiica lui Codrin Ștefănescu; fetița lui Eniko Georgescu; fetița Mariei Simion( Wonder Lolita); Ștefania, fiica lui Madalin Ionescu și fetița lui Christian Sabach.

Seara s-a încheiat cu  o defilare de modă a burlacilor din politica româneasca și din showbizz-ul autohton: Andrei Tinu, Cezar Tanase, Daniel Robu și Vasile Calofir. Vestimentația lor a fost asigurată de Ego Men`s Fashion Concept.

Și cum după o prezentare de costume bărbatești, trebuie să avem parte și de o prezență feminină, Oana Roman a acceptat propunerea să îmbrace pentru prima dată rochia de mireasă.

Vedeta serii a fost nimeni alta decât Andreea Marin, care a primit un trofeu pentru implicarea ei în acțiunile umanitare.

Mulțumesc organizatorilor Expo Ideal Mariaj pentru hotărârea de a acorda sprijin Fundației Prețuiește Viața și proiectului Școala Mamelor, suntem onorați. A fost o seara în care m-am simțit bine văzând rochii și costume bine croite, oameni frumoși și veseli”, a spus Andrea.

Printre cei prezenți la eveniment au fost Cristian Ciocan și familia domnului Marius Marinescu.

 Totodată, timp de trei zile puteți licita obiecte donate de personalități din Romania: o eșarfă Dior oferită de Oana Lis, un obiect de artă oferit de Codrin Ștefănescu, o bombonieră Tiffany’s oferită de familia domnului Marius Marinescu, o brățară oferită de Alexandra Dinu, un corset oferit de Galyna Panzar, un parfum oferit de Dana Săvuică, o carte oferită de Andrei Tinu. Banii stranși în cadrul acestui târg fiind directionați către fundația “Scoala Mamelor”.

 

Obiectele donate vor fi expuse timp de trei zile, în perioada 15-17 februarie, în cadrul târgului de nunţi Expo Ideal Mariaj, de la Palatul Parlamentului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata