Breaking news

Vasile Muraru a dat în mintea copiilor la „Next Star”. Și-a pus cercel în nas

loading...

Vasile Muraru este unul dintre cei mai respectaţi actori din România care a urcat pe cele mai mari scene de teatru din ţară şi nu numai. Însă, de dragul copiilor de la „Next Star”, actorul și-a pus cercel în nas, buze, sprâncene și urechi.

Vasile MuraruDe trei sezoane a acceptat provocarea de a face parte din juriul show-ului cu prichindei de joi seara, încurajând micile talente.

Spiritul său glumeţ i-a ajutat întotdeauna pe cei mici să treacă de emoţiile pe care le aveau pe scena „Next Star”.

La finala de popularitate difuzată joi, de la 20:30, la Antena 1, Vasile Muraru şi-a făcut apariţia într-o ipostază cu totul şi cu totul unică, şocându-i pe colegii săi de juriu, Pepe, Lora, Connect-R şi Maria Cârneci, dar şi pe Dan Negru.

Vasile, diseară nu vei dormi în pat, ci la coteţ, pentru că atunci când o să te vadă soţia ta va fi vai de tine”, mărturiseşte Maria.

Şi ceilalţi colegi au apreciat curajul şi îndrăzneala actorului şi au recunoscut că nu se aşteptau să-l vadă vreodată pe Vasile cu un asemenea look, cu cercei în buze, sprâncene şi ureche, cu toate că în ultima perioadă, actorul a afişat un stil vestimentar tânăr şi la modă.

Telespectatorii care vor urmări joi finala de popularitate „Next Star”, începând cu ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla motivul apariţiei inedite a lui Vasile Muraru.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata