Breaking news

Valentina Pelinel s-a transformat în medic stomatolog

loading...

Valentina Pelinel şi-a asociat imaginea cu o clinică de lux, iar la şedinţa foto, vedeta s-a transformat în doctoriţă.

valentina pelinel si valentin raducanuEste o femeie frumoasă,iar acest lucru i-a adus numeroase avantaje Valentinei Pelinel.

Este una dintre cele mai solicitate vedete pentru contracte de imagine, iar printre cele care şi le-a adăugat în palmares, cel mai recent este cu o clinică stomatologică de lux.

După ce a redevenit o femeie liberă, cariera Valentinei Pelinel a înflorit spectaculos.

Totmai multe centre de înfrumuseţare şi-au dorit-o ca imagine. Recent, diva abătut palma cu reprezentanţii unei clinici stomatologice de lux, din Bucureşti.

“Un zâmbet face cât o mie de cuvinte. Dintotdeauna, am foat o persoana zâmbitoare, pozitivă, încrezatoare. De asemenea, în meseria mea, zâmbetul e important. Pentru asta însă, ai nevoie de o dantură îngrijită”, a spus Valentina Pelinel.

Serviciile şi materialele de înaltă calitate, dar şi profesionalismul medicului stomatolog Valentin Răducanu, care şi-a definitivat studiile la New York şi a lucrat ani buni într-o clinică din Franţa avându-i pacienţi pe politicienii de-acolo, au convins-o pe frumoasa vedetă să se asocieze cu acesta, dar şi să-i fie pacientă atât ea, cât şi mama ei.

Zilele trecute, a avut loc şi o şedinţă foto, iar clinica s-a transformat în studio foto pentru câteva ore.

Hair stylist-ul Alin Smith a coafat-o, cei de la Adore Cakes au răsfăţat-o cuprăjituri bio. S-au distrat la maxim, iar Pelinel au avut ocazia săexperimenteze rolul de doctor.

Valentin Răducanu s-a transformat în pacient, iar vedeta echipată cu o seringă, a devenit o doctoriţă super sexy.

valentin raducanu - valentina pelinel

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata