Breaking news

Upss!! Fotbalist lăsat cu organul sexual la vedere în timpul Mondialului

loading...

Jordan Ayew, fotbalist al naționalei statului Ghana, și-a arătat organul sexual, în toată lumea. Și asta după ce portughezul William Carvalho l-a tras de short și i-a dezvelit astfel chiloții cu tot cu penis.

William Carvalho and Jordan AyewPartida de fotbal dintre Portugalia și Ghana, din cadrul Grupei G a Mondialului din Brazilia, a oferit un moment amuzant al cărui protagonist a fost Jordan Ayew.

Ganezul și-a arătat lumii întregi, fără voia lui, dotarea dintre picioare. Fotbalistul a ajuns în acestă ipostază după un duel crâncen cu portughezul William Carvalho.

Încerînd să-l deposedeze de minge pe ganez, portughezul William Carvalho a recurs la o metodă mai puțin regulamentară.

L-a tras atât de tare de short încât i-a evidențiat spectatorilor prezenți pe Stadionul Estadio Nacional, dar și celor care priveau la tv, partida de fotbal, chiloții cu tot cu organul genital al lui Jordan Ayew. Astfel că toată lumea a putut vedea ce tip de lenjerie intimă poartă ganezul dar și ce ascunde în aceasta.

Ganezul a devenit astfel celebru grație acestui moment amuzant, întrucât imaginile relevă faptul că fotbalistul este…dotat și din punct de vedere sexual.

Chiar dacă a învins în partida cu Ghana, Portugalia merge acasă, ratând astfel calificarea în optimile de finală ale Mondialului din Brazilia.

Jordan Ayew - William Carvalho - fifa 2014

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata