Breaking news

Un manechin celebru împărtășește secretele frumuseții. Alina Nine s-a întors pe podium la două luni după ce a născut

loading...

Face furori cu silueta ei filiformă, dar mai ales cu modul în care și-a reluat rapid formele după ce a devenit mămică. Alina Nine, cel mai cotat manechin român care a strâns o avere din modelling, a început să pozeze pentru branduri de renume, la fix 2 luni după ce a născut. Extrem de rapid, dar nimic periculos! Iată sfaturile prețioase ale fotomodelului!

alina nineÎnainte să fiu model, aveam 62 de kilograme. Acum am 50 și nu fac eforturi prea mari. Am doar un mod de viață care mă face fericită, sănătoasă și cu multă poftă de viață. Să nu vă așteptați să spun că folosesc lucruri scumpe. Chiar deloc! Personal, știu că părerile sunt împărțite, dar cel mai bine este să slăbești înainte să începi să practici orice tip de sport. Nu mănânc niciun tip de carne și încerc să evit pe cât posibil sosurile și mâncarea gătită.

– Recomand salatele pe cât de mult posibil, multă apă fiartă și răcită (nu recomand apa îmbuteliată din mai multe motive, dar asta este deja alt subiect ), și fructe în cantități moderate. Pentru cei care nu sunt vegetarieni, trebuie sa rărească consumul de carne. O dată pe săptămână e ok. Nu mănânc pâine, dar cedez la paste și orez nature și beau cel puțin 5 pahare de ceai verde neîndulcit.

– Zahăr nu consum deloc, prefer mierea și, de obicei, dimineața pe stomacul gol. Când nu mănânc o linguriță de miere, beau apă călduță cu suc de lămâie (ajută mult la curățarea organismului, iar pentru cele care au probleme cu tenul, este un miracol)

– După ora 18, eu nu mai mănânc, beau doar ceai de mușețel. Acesta ajuta la digestie și la un somn liniștit. De asemena, lapte cu sau fără lactoză, nu consum.

– Despre sport, am început cursuri de box si sunt foarte încântată. Practic Pilates de 3 ori pe săptămână, iar sâmbăta și duminica 2 ore de tenis.

– Cât despre produse de îngrijire, am ajuns la concluzia că cele mai scumpe produse nu sunt neapărat cele mai bune. Pentru demachiat folosesc doar o mănușă ( Glov în cazul meu, se cumpără în farmacii), înmuiată în apă călduță și masez ușor tenul până se înlătură machiajul. Pentru hidratare, cea mai bună cremă rămâne Nivea. Sunt adepta machiajelor naturale, deci pentru mine, puțin fond de ten, mascara și glos. Pierdeam mult păr după naștere și mise rupeau unghiile foarte ușor. Acum situația s-a remediat, îl clătesc cu oțetdiluat în apă, iar pentru unghii eu încălzesc putin ulei de măsline în microunde și apoi le țin timp de 5 minute. Rezultatul e imediat!

– Companiile de cosmetice, din păcate, au interesul de a ne distruge și mai tare tenul, părul, unghiile etc, pentru ca apoi să ne propună alte “soluții” mai bune, alți bani cheltuiți degeaba, profitabil pentru ei. Deci, întrebați-vă bunicile, pentru cei ce aveți, despre remediile utilizate în trecut. Acestea sunt cele mai bune!

alina nine modelalina nine copil

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata