Breaking news

Un bărbat levitează pe stradă la Festivalul Internaţional de Teatru din Sibiu

loading...

Sibienii sunt șocați de un bărbat care levitează pe stradă în cadrul Festivalului Internațional de Teatru găzduit în aceste zile de municipiul Sibiu.

un barbat leviteaza la sibiuÎmbrăcat în straie de culoare albastră care ieșeau dintr-o lampă ca cea a lui Aladin, bărbatul levitează ore în șir în Piața Mare din Sibiu, uimind trecătorii. Toți se întreabă dacă este real sau e doar un truc de magie care-l face pe bărbat să pară că levitează.

Bărbatul reușește să stârnească curiozitatea trecătorilor care stau și îl admiră minute în șir, încercând să vadă dacă este sau nu sprijinit de ceva care-l face să pară că ar pluti în are.

Deșo stă pe loc, nemișcat, la un metru deasupra solului, bărbatul face spectacol şi atrage trecătorii de toate vârstele şi natiile că un magnet.

Levitaţia este un fenomen paranormal prin care un corp se ridică în spaţiu şi rămâne suspendat o anumită perioada de timp. Levitația reprezintă capacitatea unor persoane de a se ridică în aer sau de a determina ridicarea diverselor obiecte, fără a le atinge în vreun fel. Acestea plutesc, se deplasează şi se întorc la locul de plecare. Se poate produce spontan, într-un moment de relaxare totală sau atunci când ne rugăm cu fervoare.

Iniţiaţii pot levita prin meditaţie şi prin puterea voinţei. În yoga, se realizează levitaţia că urmare a practicii anumitor tehnici speciale.

Cuvântul levitaţie vine din latinescul levitas, însemnând usurime. Producerea acestui fenomen este legată de bioenergia şi biocontrolul corpului conectate la sistemul universal infoenergetic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata