Breaking news

Uite cum își albește dinții Alina Crişan

loading...

Cântăreaţa Alina Crişan are o dantură aşa cum vedem în reclame! Sănătoasă şi albă, iar strălucirea se datorează unei metode bio pe care frumoasa vedetă o face o dată la şase luni.

alina crisanMereu frumoasă şi cu zâmbetul pe buze. Alina Crişan este una dintre vedetele care acordă importanţă danturii şi nu se îngrijeşte doar de probleme de sănătate ale acestei zone , ci şi de partea estetic.

Astfel, pentru a avea dinţi albi ca spuma laptelui, cântăreaţa trece de două ori pe an pe la o clinică unde albirea dentară se face cu subsatanţe ce nu afectează smalţul.

Metoda este una bio, întrucât gelul are o compoziţie pe bază de bicarbonat, extract de aloe vera, extract din sâmburi de strugure şi muşeţel. Efectul este unul garantat!

Alina Crișan, fostă componentă a trupei ASIA, este o blondă foarte senzuală şi atrăgătoare, care îşi impresionează în mod plăcut admiratorii. Artista are o siluetă de invidiat!

Fosta componentă a trupei A.S.I.A este recunoscută drept o femeie voluptuoasă şi, chiar dacă a slăbit, Alina Crişan are nişte forme atrăgătoare şi nu ezită să-şi arate trupul în toată splendoarea.  Și asta pentru că imaginea vinde în show-biz și în muzica românească. Cu o siluetă de invidiat și o dantură perfectă, Alina Crișan are mari șanse să revină în prim planul muzicii românești.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata