Breaking news

Uite cu ce poftă se sărută fotbaliștii pe teren după marcarea unui gol

loading...

Bucuria marcării unui gol sau succesul unei victorii pe terenul de joc, i-a făcut pe foarte mulți fotbaliști să uite de tot și de toate și să sară de gâtul coechipierilor, sărutându-i cu patos.

fotbalisti sarutandu-se

Euforia golurilor și victoriilor de pe terenul de joc, i-a făcut pe foarte mulți fotbaliști să uite de tot și să își exprime bucuria în cele mai ciudate feluri. Astfel că în ultimul timp, tot mai mulți fotbaliști au fost fotografiați în timp ce își sărutau colegii.

De la îmbrățișarea prietenească ca urmare a unui gol marcat, a unei victorii, s-a ajuns la îmbrățișări cu atingerea zonelor intime, trântiri pe gazon și sărutări cu mare patos.

La fel a făcut şi un jucător de la Frosinone, echipă din liga secundă italiană, care după un gol înscris s-a repezit la un coechipier şi l-a sărutat pătimaş pe gură.

Această situațe s-a repetat în mai toate campionatele naționale din toată Europa. Până și celebrul portar Bufon a căzut victimă sărutului unui fotbalist.

Iată câteva imagini realizate pe terenul de joc, cu fotbaliști care sub euforia adrenalinei, au uitat de tot și și-au dat frâu liber sentimentelor, sărutându-și coechipierii.

kiss fotbalistifotbalisti se sarutafotbalisti care se sarutafotbalisti kiss

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata