Breaking news

Uite cu ce mașină circulă Ramona Bădescu când vine în România

loading...

Ramona Bădescu, Prezentatoarea “Duminicii în familie” și-a asortat Hermesul la primul Logan Coupe realizat în doar 30 de zile de AutoK9!

ramona badescu - loganRamona Bădescu a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi în zona de nord a Capitalei la volanul unei mașini pe care nu te-ai fi gândit niciodată că ar putea s-o conducă vedeta care locuiește de 23 de ani în Italia.

Pe perioada șederii sale la București, prezentatoarea “Duminicii în familie” a ales să circule în traficul din Capitală cu un frumos exemplar de Logan.

Dar nu orice fel de Logan, ci unul coupe, de culoare roșie, singurul exemplar din țară, care a apărut la noi începând din primăvara acestui an. Inițiativa le aparține celor de la AutoK9 care au făcut senzație cu acest model și care mai pregătesc acum o altă surpriză de proporții.

Chiar dacă a mărturisit mereu că își dorește un Aston Martin, iată că Ramona Bădescu nu s-a dat în laturi de la a conduce un Logan personalizat, unicat.

Și-a asortat frumos Hermesul la mașina cu care a ieșit să dea o tură prin București și a fost încântată de faptul ca “vecinii” din trafic s-au arătat interesați de “bijuteria” pe care o conduce, făcându-i poze când s-a oprit la semafor.

Prețul unei astfel de bijuterii românești roșie ca focul, se ridică în jurul sumei de 25.000 de euro!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata