Breaking news

Uite cine a făcut-o pe Xonia să plângă la “Splash! Vedete la apă”

loading...

Un nou episod al celei mai spectaculoase şi amuzante emisiuni estivale, „Splash! Vedete la apã”, va fi difuzat duminicã, de la 20:30, la Antena 1, iar printre concurenţii acestei ediţii se numãrã şi Xonia.

xonia - vedete la apaFrumoasa cântăreată a fost copleşită de emoţii după ce a văzut mesajul încurajator venit  de la fratele ei, aflat tocmai în Australia. Xonia a mărturisit că are o relaţie foarte apropiată cu fratele ei: “El ştie mereu ce sã îmi spunã ca sã prind curaj!”

Mesajul emoţionant a venit chiar înainte ca simpatica concurentă să execute saltul: “Am auzit că o să sari de la trei metri. Nu sună prea bine, încearcă şi tu de la cinci metri şi îţi garantez că o să te distrezi. Gândeşte-te că am fost în Las Vegas, la Stratosphere, la 200 de metri, aia e frică!” a mai glumit fratele artistului. La finalul mesajului, Xonia a izbucnit în plâns, declarând “Mi-e foarte dor de el. Este un om super, e totul pentru mine!”

Mai multe momente inedite şi pline de savoare puteţi urmări duminică, 14 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1, la “Splash! Vedete la apă”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata