Breaking news

Trupa Etno ţepuită în ajun de revelion de propriul impresar!

loading...

Impresarul Radu Fornea a tras o țeapă de zile mari, chiar în prag de Revelion, trupei Etno, pe care a lăsat-o fără concerte la cumpăna dintre ani.

modPână mai ieri, alaltăieri, componenţii trupei Etno, Florin şi Claudia, ştiau că noaptea dintre ani o vor petrece departe de sânul familiei, întrucât ştiau de la impresarul lor, şi anume domnul Radu Fornea că vor avea trei concerte de Revelion: două la Iaşi şi unul la Focşani.

Ţeapă! Domnu’ Fornea i-a ţinut încurcaţi pe cei doi pe care-i manageriază fără nicio jena, spunându-le înainte cu câteva zile că de fapt pentru “Etno” nu a încheiat niciun contract şi că poate sta liniştită acasă!

Ce concluzie putem trage de aici? Că omul nu prea şi-a dat interesul, fiind mai preocupat cu doamna Felicia Filip şi cealaltă trupa, Ro-Mania.

Noroc cu Claudia care a găsit o petrecere pe lângă Bucureşti şi astfel nu rămân pe tuşă în noaptea de Revelion.

Poate în 2010 formaţia Etno va fi mai tare ca Ro-Mania, şi Fornea îşi va da mai multă silinţă să le găsească spectacole, că doar şi el are interes la procent, nu?! Sau dacă nu fraţilor căutaţi alt impresar, are balta peşte.

Ştefania Stancu

loading...
3 Comentarii
 1. kgula2 spune

  poate 2010…sunteti deja in 2011

 2. A.M.A spune

  Oricum era de asteptat ca Radu Fornea sa nu isi dea niciun interes asupra trupei Etno ,mai ales in ajunul Revelionului.Pentru ca nici in restul anului 2009 , nu si-a dat niciun interes , d-apoi acum?
  Eu cred ca ar trebui renuntat la asa zisul impresariat oferit de care Fornea si company , si luat un impresar care stie sa vada si interesul trupei Etno , nu ca domnul Fornea sa isi vada propriul interes ptr el dar si ptr trupa Ro-mania si Felicia Filip.
  Daca stie ca nu poate impresaria mai multe trupe , de ce nu zice , clar , cautati-va un impresar.
  Dar bataia de joc in Romania , a ajuns un obicei.
  Ii tine mult pe loc pe acesti doi interpreti , in loc sa se intereseze de ei.
  Inainte de aceasta formula , era formula Florin , Silvia si Ramona , si eu cred ca erau promovati ptr ca Dan Matei Agathon , era impreuna cu Silvia , si dansul fiind un om important , si uite asa….erau mai bn promovati.
  Eu una as zice sa renunte la acesti impresari respectiv Radu si Andreea Fornea , si sa isi gaseasca altul care isi da interesul ptr promovarea lor , ptr spectacole , emisiuni televizate , etc.

 3. DLB spune

  … chiar daca e un pic off topic la multi ani pentru toti alecsi, alexandrii, alexandrele …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata