Breaking news

Tot mai multe tinere aleg să devină modele pentru videochat

loading...

În momentul în care vorbim despre modele de cele mai multe ori ne imaginăm femei extrem de frumoase, care se ocupă cu prezentări, o imagine emblemă. De fapt, a fi model înseamnă cu adevărat a fi frumoasă, a avea calităţi fizice şi psihice, elemente remarcante. Aşa se întâmplă şi cu fetele care lucrează ca şi modele de videochat. De ce li se spune că sunt modele? Pentru că aceasta este meseria lor, pentru că respectul faţă de domeniu impune un standard de urmat.

charm studiosÎn ziua de astăzi, videochatul a devenit o atracţie extrem de mare pentru tinerele doamne şi domnişoare care doresc să facă bani mulţi, repede şi uşor. Tentant, nu-i aşa? Aşa se face că bucureștencele au descoperit plăcerea câştigului fără efort la Charm Studios. Fetele sunt plătite foarte bine doar pentru că reuşesc să atragă atenţia unor bărbaţi care sunt dispuşi să plătească orice sumă pentru a le vedea pe internet.

În timp ce alte fete se străduiesc să muncească 8 ore într-o zi pentru un salariu de mizerie care nu le permite să îşi plătească cheltuielile şi datoriile, alte fete merg la serviciu cu drag, se întâlnesc cu colegele cu care sunt prietene, vorbesc, râd, se distrează şi fac bani foarte rapid şi uşor. Aici vorbim despre modelele de videochat care reuşesc să câştige sume record în timp record.

Ce presupune, de fapt, meseria de videochat

Probabil că mulţi vă adresaţi această întrebare însă fără doar şi poate, videochatul presupune încredere de sine, lipsa de inhibiţii şi emoţii. O fată care doreşte să facă o carieră din videochat trebuie să renunţe la prejudecăţi şi la inhibiţii. În acest domeniu faci bani doar dacă eşti isteaţă şi îndrăzneaţă. De altfel, acestea sunt ingredientele de care orice femeie are nevoie pentru a avea încredere în propria persoană şi pentru a radia de fericire şi frumuseţe.

Cât timp pot lucra fetele într-un astfel de studio

Fetele pot lucra atât cât îşi doresc acest lucru. Trebuie să fie foarte bine înţeleasă ideea că acest job nu implică cine ştie ce contacte directe de orice fel cu interlocutorii şi tocmai de aceea fetele sunt în siguranţă. Nu există un termen limită pentru a lucra sau o vârstă limită până când să se poată profesa această meserie. O faci atât cât îţi doreşti, cât ai nevoie, cât te satisface.

Totuşi, în ciuda faptului că acest job le mulţumeşte foarte mult pe fete, cele mai multe dintre ele spun că această meserie este o activitate temporară care le ajută să îşi construiască un viitor. Sigur că durata de profesie a meseriei de model de videochat poate să varieze începând de la un an şi până la 10 ani sau chiar mai mult.

Ce le determină pe fete să practice această meserie

Opulenţă, luxul, traiul fără griji, shopping-ul, maşini, case… acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care le determină pe fete să fie modele de videochat. Acest domeniu este singurul în care se câştigă atât de mult şi care le asigura fetelor o altfel de viaţă, atât de mult căutată.

loading...
4 Comentarii
 1. Renata spune

  Tin sa precizez ca pentru un asemenea job trebuie sa fii indrazneata si sa-ti doresti cat mai mult sa ai succes.Dintre toate studiourile eu am ales Live Studio, deoarece imi confera acea siguranta pe care nu am gasit-o in alta parte.

 2. Studiouri videochat spune

  Multe fete au impresia ca fac videochat cateva luni, cateva ore pe zi, cateva zile pe saptamana si este suficient sa castige niste bani. De fapt, pentru a ajunge sa castige cateva mii de euro pe luna trebuie sa se implice foarte mult si sa munceasca pe branci. Nu vreau sa sperii pe nimeni, insa doar daca esti serioasa si depui efort ajungi sa faci ceva in videochat, la fel ca in oricare alt domeniu de altfel.

 3. Eva model spune

  Intr-adevar, poti lucra cat vrei tu, dar ca sa ai mai multe castiguri, trebuie sa te chinui putin, pana la urma popularitatea o castigi atunci cand iti petreci destule ore in online.

 4. VideochatAcasa.ro spune

  Poti face videochat de la studio, dar recomandam initial sa incercati videochat de acasa pentru a deveni comfortabile si va puteti inscrie pe https://videochatacasa.ro/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata