Breaking news

Teodora Sava, lansată la Next Star, cântă la nunta lui Connect-R

loading...

Teodora Sava, o divă în devenire, lansată în 2013 la Next Star, va cânta la nuna lui Connect-R și Misha.

connect-r - teodora savaConnect-R și Misha au ales ca Teodora Sava să le cânte la nunta pe care o vor organiza pe 21 septembrie.

În această duminică e mare sărbătoare în echipa „Next Star”. Connect-R și Misha se cunună, iar mirele a decis să lase cel mai important dans din viața lor pe vocea unei foste concurente „Next Star”, Teodora Sava, cea care va interpreta valsul mirilor.

Teodora nu este singura invitată de onoare care va cânta la nunta artistului, pentru că și Omar Arnaout, câștigătorul primului sezon al emisiunii, va încânta oaspeții cu trei melodii.

Chiar dacă experiența lor e una mică, ei sunt niște mari artiști. Vocile lor și faptul că s-au născut pentru a fi pe scenă m-au determinat să îi rog să cânte la nunta mea. Teodora a fost foarte onorată și s-a bucurat, iar eu apreciez că va fi prezentă, pentru că face un efort extraordinar. A doua zi trebuie să meargă la școală, dar va veni să cânte valsul mirilor”, a declarat Connect-R.

În prima emisiune în care a participat Teodora Sava, Connect-R a fost atât de impresionat de evoluția tinerei încât a mers pe scenă și i-a pupat piciorul.

Teodora Sava a uimit România cu vocea sa incredibilă ce-i permite să interpreteze impecabil piese extrem de dificile din repertoriul lui Whitney Houston și Beyonce.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata