Breaking news

Surpriză la X Factor: Thomas din echipa lui Brenciu de anul trecut a venit la audiţii

loading...

Juraţii au avut parte la audiţiile X Factor de o revedere neaşteptată: Thomas Grazioso, care anul trecut a afăcut parte din echipa de band-uri a lui Brenciu, în trupa Tomato, s-a prezentat la audiţiile care se desfăşoară zilele acestea la Palatul Copiilor.

Thomas GraziosoItalianul, care după succesul de la X Factor de anul trecut s-a întors în ţara natală şi a şi lansat un album, a mărturisit că este extrem de bucuros să se afle din nou în România.

Emoţionat, pentru că scena X Factor înseamnă multe amintiri frumoase, acesta a spus că i-a fost dor de întreaga echipă şi că i-ar plăcea să îşi încerce din nou norocul în show.

„Italia s-a mutat aici”, i-a spus Horia, fostul său mentor, atenţionându-l că anul acesta la audiţii s-au prezentat foarte mulţi compatrioţi talentaţi şi cu potenţial în acest concurs.

Care sunt motivele care l-au adus pe Thomas înapoi la X Factor, ce reacţie a avut publicul când l-a văzut, dar şi ce verdict au dat juraţii, telespectatorii Antena 1 vor descoperi în noul sezon care va începe în această toamnă.

Thomas Grazioso - x factor

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata