Breaking news

Stelian Muscalu, pasionat de motoarele pe două roți

loading...

Stelian Muscalu, specialist în economie și prezentator al emisiunii “Bussines Club”, este un împătimit al motoarelor pe 2 roţi, asa ca renunta la sacou pentru geaca de piele.

stelian muscalu - digi 24Stelian Muscalu este membru al clubului Slowriders, iar în acest week-end el va lua parte la marşul motocicliştilor din Bucureşti.

Este pentru prima dată când încercăm o responsabilizare a motocicliştilor. În ultimii ani s-a arătat cu degetul doar spre şoferi, este momentul să ne uităm şi în curtea noastră”, spune Stelian Muscalu.

Pasionat de ani buni de motoare realizatorul emisiunii „Bussines Club” de la Digi24 HD se va alătura câtorva sute de motocilişti la cel mai mare miting moto din Capitală.„

Este primul an în care toate cluburile moto din Bucureşti îşi dau mâna într-o acţiune de reducere a accidentelor moto.

Ne propunem să citim îndemnul de până acum: „Şoferi atenţie la motociclişti”” invers, adică „Motociclişti, atenţie la şoferi”.

Ceea ce s-ar traduce printr-o mai mare atenţie şi responsabilizare a motocicliştilor în trafic. Principiul este simplu. Trebuie mai întâi să oferim noi respect, pentru ca ulterior să primim respect din partea şoferilor.”

Stelian Muscalu poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 18.15, la Digi24 HD, în cadrul emisiunii de economie „Bussines Club”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata