Breaking news

Ștefan Bănică a vorbit la Europa FM despre scandalul dintre Andreea Marin și Adriana Nicolae

loading...

La o sătpămână de la scandalul provocat de Andreea Marin pe scena premiilor VIP, când a întrebat-o pe Adriana Nicolae dacă tatăl copilului ei este Ștefan Bănică, acesta a acceptat să vorbească despre acest lucru la Europa FM.

Prezent în studioul Europa FM pentru lansarea noului single „Nu e prea târziu”, Ştefan Bănică a fost întrebat de George Zafiu despre scandalul în care a fost implicat în ultimele zile şi a vorbit în premieră despre subiectul Adriana Nicolae.

Ștefan Bănică i-a luat apărarea soției sale spunând că Adriana Nicolae fie a mințit pe bani fie responsabiltiatea ei este egală cu zero.

Pentru cei care cred că nu există vreo atitudine din partea mea în această situaţie se înşeală amarnic. Atitudinea a existat din momentul apariţiei acestei ştiri cu domnişoara Adriana Nicolae, în care eu aş fi presuspusul tată al copilului ei. Ziarul care a publicat această ştire atunci, are un proces pe rol care este în desfăşurare. Consider că am lămurit de la început acest subiect, atunci când am intenţionat să fac testul de paternitate, în direct, într-o emisiune, dar nu a vrut nimeni. Mai mult decât atât, domnişoara Nicolae a dat un interviu, care este citat în proces, în care a recunoscut faptul că acest copil nu este al meu. Soţia mea a întrebat-o public acest lucru. În momentul în care ea a refuzat să răspundă, există două variante: ori ea a primit o sumă de bani de la ziarul care a pornit acest scandal, ori responsabilitatea ei este egală cu zero mai ales când implici o familie în aşa ceva. Pe cei care sunt foarte interesaţi de acest subiect, îi sfătuiesc să-şi vadă de familiile şi problemle lor”, a spus Ștefan Bănică.

Pe 26 iunie, Andreea Marin a fost invitată la Gala VIP pentru a i se înmâna premul pentru eleganță. În momentul în care a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiul, Andreea Marin a întrebat-o pe prezentatoarea galei, Adriana Nicolae.  Andreea Marin i-a smuls microfonul din mâna prezentatoare și în loc de mulțumirile de rigoare a întrebat-o dur: Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata