Breaking news

Sorin Bontea visează la o lună de miere în Caraibe

loading...

A muncit pe vase de croazieră aproape 10 ani și îi este mai ușor să spună locurile pe care nu le-a vizitat, decât cele în care a pus piciorul, iar duminică, de la 13:00, la Dincolo de aparențe, chef Sorin Bontea mărturisește unde i-ar plăcea să își ducă soția într-o lună de miere: în Caraibe.

sorin bonteaJuratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” povestește că ar putea scrie o carte despre peripețiile trăite pe mare și despre oaspeții de seamă, așa cum îi place să le spună tuturor clienților lui, pentru care a gătit. Pentru că a avut deja onoarea să gătească pentru Madonna, Sorin Bontea mărturisește că i-ar plăcea ca într-o bună zi să îl aibă la masă pe Al Pacino.

Acum un maestru al finețurilor culinare, Sorin Bontea și-a făcut majoratul cu un meniu cât se poate de simplu: sandvișuri cu salam de vară uscat, unt și cașcaval ras. El își amintește că petrecerea s-a ținut la el acasă, a avut 40 de invitați și, pentru a avea loc toată lumea, mobila a fost scoasă. Cum arată școala de bucătari ideală pe care își dorește să o înființeze, de ce nu poate sacrifica animale și cum îl răsfață soția lui, duminică, de la 13:00, la Dincolo de aparențe.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata