Breaking news

ȘOCANT | Vasile Muraru, s-a născut mort

loading...

Juratul de la “Next Star”, Vasile Muraru, s-a născut mort. Actorul a reușit să reînvie grație unui medic priceput care a fost prezent la nașterea lui.

Vasile MuraruActorul Vasile Muraru, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea, duminică, 15 martie, în juriul noului sezon „Next Star”, alături de colegii săi, Lora, Maria Cârneci, Pepe și Connect-R, spune că s-a născut mort și că l-a salvat numai priceperea medicului care a asistat-o pe mama sa la naștere.

“M-am născut în Piatra-Neamţ, mort, dar am înviat datorită doctoriţei şi am avut parte de o copilărie fantastică în satul Doina din judeţul Neamţ. Spun mort, pentru că eram vânăt și nu respiram. Doctorița a început să-mi dea palme, să mă maseze cu spirt… până am început să dau un semn de viață. Mama a născut prin cezariană. Avea 19 ani atunci, ca și tata. M-au făcut de foarte tineri”, ne-a povestit cunoscutul actor.

Despre cel de-al cincilea sezon al talent show-ului “Next Star”, Vasile Muraru spune că va fi unul spectaculos.

“E minunat să lucrezi cu copiii, să-ţi păstrezi inocența copilăriei şi cel mai mare dar e să le poţi admira, ca membru al juriului, evoluţiile de-a dreptul spectaculoase”, mai spune acesta.

Cine sunt cei șapte copii talentați care vor intra în competiție în prima ediție, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 15 martie, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata