Breaking news

Slotul Dracula-inspirat de istoria nemuritoare a Contelui

loading...

O istorie, un sambure de adevar pierdut in negura timpului – ne-a fascinat secole la rand si a dat nastere unor filme si romane extraordinare. Legenda contelui Dracula, in cea mai noua ecranizare a sa, spune povestea terifianta a printului care alege sa-si salveze regatul, platind pretul suprem.

exclusivnews.ro_picsPovestea a inspirat pelicule nenumarate si jocuri amuzante, ce ne-au distrat ani la rand. Unul dintre cele mai noi jocuri le puteti incerca daca vizitati aceasta pagina, unde gasiti cele mai bune pacanele online cu bani reali.

Compania dezvoltatoare a facut o treaba extraordinara cu acest slot, de la atmosfera infricosatoare si pana la mecanismele de plata. Filmuletul introductiv merita vazut, fiind o surpriza placuta. Ecranul de joc prezinta o structura simpla, cu 5 role, 4 randuri si 40 de linii de plata. Este departe de a fi un joc monoton, pentru ca personajul contelui va interactiona cu tine la fiecare miscare a rolelor si iti va supraveghea fiecare gest, pentru a te premia sau pentru a declansa o serie de rotiri gratuite, ce iti vor aduce castiguri garantate. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui slot este procentul teoretic de returnare la jucator, numit si RTP, a carui valoare este de 96.6% – ceea ce este foarte bine!

Fie ca sunteti fani ai genului horror, fantastic sau de actiune, veti gasi de toate in aceasta adaptare a istoriei contelui Dracula. De la un ecran de joc usor customizabil, o interfata extrem de fluida, o cascada de efecte speciale si o explozie de simboluri ce ascund multi bani, sunteti invitat sa experimentati aventurile contelui, de data aceasta in lupta cu premiile!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata