Breaking news

Situație dramatică pentru Olga Verbiţchi, câștigătoarea X Factor. Riscă să-și piardă vocea

loading...

Olga Verbiţchi, proaspătă câștigătoare a concursului X Factor România 2016, trăiește o adevărată dramă. Are o soră în vârstă de 12 ani, care suferă de o invadilitate de gradul I, iar din cauza unor noduli pe care îi are pe corzile vocale, Olga riscă să rămână fără voce.

olga-x-factor-2016Olga Verbiţchi nu se poate bucura pe deplin de succesul răsunător de la X Factor. La 15 ani a reușit să câștige concursul muzical care-i deschide calea spre o carieră de artist profesionist.

Numai că problemele de sănătate ale sorei sale și ale ei, umbresc acest succes.

S-a intamplat să se îmbolnăvească din cauza unei supradoze de medicamente pe care i-au prescris-o doctorii când avea doar trei luni. De 12 ani nu vorbește, nu înțelege, nu se mișcă. Avem grijă de ea ca de un nou-născut, care nu mai crește, nu se mai dezvoltă. De multe ori încerc să îi vorbesc, dar nu mă înțelege, nici nu mă privește. Eu știu, însă, că ea mă ascultă și încearcă să mă înțeleagă. Eu cred și sper că este bucuroasă pentru mine în suflet și se mândrește cu mine așa cum mă mândresc și eu cu ea. Ma gândesc că dacă nu era bolnavă, era la fel de talentată”, a mărturisit Olga, cu lacrimi în ochi, la ”X Factor”.

Olga are probleme grave de sănătate. Are noduli pe corzile vocale, ceea ce i-ar putea afecta cariera, dacă nu va reuşi să remedieze problemele.

Finala a fost lider de piaţă la oraşe, cu o audienţă medie de 6,6 puncte de rating şi 17,5 % cota de piaţă, Antena 1 fiind urmată pe locul secund de Pro Tv cu o medie de 6 puncte de rating şi 15,9 procente din cota de piaţă.

Emoţionată, cu lacrimi în ochi, aproape tremurând în aşteptarea rezultatului, puştoaica de 15 ani a fost copleşită atunci când şi-a auzit numele strigat. Bucuria a fost fără margini, iar mulţumirile ei au mers către toţi cei care au susţinut-o. Pe scenă, alături de mentori şi prezentatori, au sosit vineri seara şi părinţii Olgăi, poate şi mai emoţionaţi să-şi vadă copilul într-o astfel de ipostază. De-a lungul show-ului, Ştefan Bănică i-a apreciat Olgăi de fiecare dată prestaţiile, remarcând că transformarea sa este una dintre cele mai mari şi mai impresionante în acest concurs. Vorbăreaţă şi lipicioasă, Olga s-a ataşat foarte tare de mentorul ei, Carla’s Dreams, pe care a spus că nu vrea să-l dezamăgească. Şi, deşi i-a atras atenţia în repetate rânduri că plânge prea repede şi vorbeşte prea mult, acesta i-a arătat la fiecare gală că este mândru de ea.

La rândul lui, Raul Eregep, concurentul Deliei care s-a clasat pe locul al doilea, a oferit aseară la X Factor momente incredibil de emoţionante. Are tot 15 ani şi un timbru special, care cucereşte din prima, iar alegerile muzicale din finala de la Antena 1 l-au pus atât de bine în valoare. Duetul cu mentorul său, Delia, a fost o adevărată bijuterie muzicală, pe care toţi cei prezenţi au ascultat-o hipnotizaţi. „Fie că vrei, fie că nu vrei, tu vei ajunge mare”, i-a spus Carla’s Dreams aseară lui Raul Eregep, concurentul clasat e locul al doilea.

De altfel, întreaga seară de vineri a fost la X Factor un adevărat concert pentru că pe scena emisiunii au cântat Horia Brenciu, Delia, Carla’s Dreams, dar şi Sore, Alina Eremia, Zdob şi Zdub, Alin Oprea, Florin Ristei. A fost gala duetelor cu vedete, iar spectacolul oferit a fost unul plin de costume impresionante, moemente de coregrafie impecabilă, lumini şi culoare, muzică live la superlativ.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata