Breaking news

Simona Gherghe a primit o lovitură dură de Crăciun. Infractorii i-au clonat cartela de telefon

loading...

Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii ”Acces direct” de la Antena 1 a primit o veste foarte proastă chiar în ziua de Crăciun. Cartela ei de telefon i-a fost piratată de infractori care au trimis mesaje în numele ei.

acces direct - simona ghergheVedeta Antena 1, Simona Gherghe nu va uita prea curând Crăciunul din 2013. Și asta pentru că infractorii i-au făcut un ”cadou” horor. I-au clonat cartela și au trimis SMS-uri în numele ei, cerând bani.

Simona Gherghe a anunțat deja compania mobilă și a postat pe facebook un mesaj în care îi roagă pe toți cei care au numărul ei să nu răspundă dacă sunt apelați și cu atât mai puțini să trimită bani: Apel către cei care au numărul meu de telefon. Cartela mi-a fost piratată și în acest moment cineva scrie în numele meu. Mai mult decât atât, cere bani în numele meu. Vă rog frumos să nu răspundeți, i-am contactat deja pe cei de la Orange și este vorba despre un furt de identitate. Până îmi recuperez numărul de telefon, ne auzim aici. Mulțumesc. Crăciun fericit!”.

Simona a intervenit telefonic la Antena 3 și a dat mai multe detalii despre pățanie: Nu ştiu ce s-a întâmplat, suntem pe firul poveştii. Aseară (marţi – n.r.) mi-am dat seama că nu mai funcţiona cartela. O prietenă m-a întrebat dacă i-am dat mesajele respective (…). Sper să nu fi făcut cineva prostia să fi trimis bani. Cei de la Antena 1 vor cere ancheta O să primim un desfăşurător să vedem pe cine a mai apelat.

Simona Gherghe poate răsufla ușurată acum întrucât compania de telefonie mobilă i-a activat un nou SIM astfel că hackerul nu mai poate trimite SMS-uri de pe numărul vedetei Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata