Breaking news

Silviu Biriș a jucat tenis cu Alina Tecșor la Kid’s Day Dr. Oetker Junior Trophy

loading...

Actorul Silviu Biriș a jucat o partidă demonstrativă cu Alina Tecșor, căpitanul nejucător de la Fed Cup al României la Kid’s Day din cadrul turneului Dr. Oetker Junior Trophy.

silviu biris - alina tecsorCopiii prezenți la la Kid’s Day au fost recompensați cu delicoasele deserturi Paula Pudding și cu numeroase alte cadouri surpriză de către mascota Văcuța Paula Pudding.

Când eram copil am avut ocazia de a practica acest sport excepţional. Din păcate, atunci nu aveam mintea de acum, ca să realizez şansa de a deveni, de ce nu, un performer al acestui sport alb. Dar nu e niciodată târziu. Mă gândesc la copiii mei, la nepoţii mei, la finii mei. Am o părere foarte bună despre turneul Dr. Oetker Junior Trophy. Mă bucur de câte ori se face un lucru cu durabilitate în timp. Jucând cu Akina Tecșor mi-am dat seama cu câtă delicateţe m-a tratat, cu câtă îngăduinţă mi-a dat şi posibilitatea să câştig din când în când. Mă gândesc cum ar fi să vină ea la mine şi să jucăm împreună o scenă, la Teatrul Naţional. Recomand tenisul copiilor, da, da, da. De trei ori da. Ca şi un instrument muzical, ca şi o limbă străină, un sport, de ce nu tenisul, să facă parte din bagajul oricărui român. Să nu mai fim uşor handicapaţi, uşor dilentanţi, parcă aşa neterminaţi. Să fim generaţii sănătoase şi împlinite! “, a declararat Siviu Biriș.

“E o mare bucurie să vedem aceşti copii în curtea noastră la Centrul Naţional de Tenis şi, la fel de mare e plăcerea pe care ne-o oferă organizarea turneului Dr. Oetker Junior Trophy la Federaţia de Tenis. Am văzut aici fete destul de bine dezvoltate care joaca un tenis foarte frumos, chiar am fost surprinsă să constat asta. Îmi doresc ca acest turneu să fie din ce în ce mai cunoscut în lume. Merită toţi jucătorii noştrii să fie apreciaţi aşa cum trebuie la valoarea lor. Schimbul de mingi cu Silviu Biriş a fost amuzant. Este un om care iubeşte forate mult sportul. Mă  bucur că l-am cunoscut şi că am putut să joc tenis cu el. Tenisul este un sport frumos, un sport nobil, iar copiii îşi pot dezvolta stilul de viaţă.Tragerea la sorţi este pe 20 iunie şi indiferent cu cine am cădea sper să fie de bun augur pentru noi”, a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Tecșor.

La cea de-a cincea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, care se dispută până la sfârșitul acestei săptămâni, participă 125 de jucători din 26 de țări. Micuții s-au delectat cu torturi speciale, iar magicianul Verdini și trupa “Fabulous”, formată din Sabina Tanasa si Cornel Tudose (https://m.facebook.com/profile.php?id=100000837113820), au asigurat buna dispoziție.

Concursul Dr. Oetker Junior Trophy este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională a Federației Internaţionale de Tenis. Pe site-urile www.frt.ro şi site-ul turneului – www.juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federația Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. SCG Smart Corporation Group este promotorul evenimentului.

Liana Stanciu a venit “să viseze” alături de copiii de la Dr. Oetker Junior Trophy

Prezentatoarea TV Liana Stanciu a fost alături de copii la Players Party Dr. Oetker Junior Trophy, care a avut loc la sala de la Centrul Național de Tenis din București.

“Am venit să visez, fiica mea are 10 ani și ar putea să fie printre fetele astea frumoase și talentate. Am venit să-i salut pe copii. Mă bucur din suflet că există o generație așa de pregătită. Înțeleg că sunt foarte multe fete frumoase și foarte mulț băieți care promit. Așa că pentru mine e de două ori bucurie. O dată că uite cum arată viitorul: superb, ochi albaștrii și talentați. Și doi că este o seară în care nu a plouat. Iar pentru mine este valoros că suntem aici toți și eu vă mulțumesc pentru asta”.

Liana Stanciu consideră că nu există ambasador mai bun decât sportul pentru România. “Nu există un ambasador mai bun decât sportul și muzica pentru România. Din păcate, la muzică mai avem de lucru. Dar în materie de sport stăm bine și putem sta și mai bine. N-aș vrea să intrăm în polemici de cât de puține săli sunt sau cât de săracă e baza materială, dar faptul că aceși copii vor și sunt aici cu noi și vor câștiga este un lucru extraordinar. Toată familia ne uităm la tot ce înseamnă România, unde joacă români. N-am mai avut voce după ce fetele de CSM au câștigat Cupa Campionilor. Așa că încet încet descoperim toți că suntem români și ne bucurăm pentru tot ce e românesc”

La cea de-a cincea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, care se dispută până la sfârșitul acestei săptămâni, participă 125 de jucători din 26 de țări. De asemenea, la petrecere a participat și fosta mare jucătoare Cătălina Cristea, actualmente director de turneu la Dr. Oetker Junior Trophy. Micuții s-au delectat cu torturi speciale, iar magicianul Verdini și trupa “Fabulous”, formată din Sabina Tanasa si Cornel Tudose (https://m.facebook.com/profile.php?id=100000837113820), au asigurat buna dispoziție.

Concursul Dr. Oetker Junior Trophy este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională a Federației Internaţionale de Tenis. Pe site-urile www.frt.ro şi site-ul turneului – www.juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federația Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. SCG Smart Corporation Group este promotorul evenimentului.

tenis biristurneu tenis copii

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata