Breaking news

Sexy Pilu, olteanul fotomodel școlit în Banat, se visează actor la Hollywood

loading...

Petrică Bordinc, un oltean în vârstă de 24 de ani, din Baia de Aramă pune pe jar inimile timișorenecelor cu un trup de invidiat clădit în patru ani de antrenamente intense la sala de forță. Olteanul lover din Baia de Aramă ar dori să-i calce pe urme idolului său, Brad Pitt și să devină actor la Hollywood.

sexy piluDacă în urmă cu patru ani de zile era slăbuț și nu atrăgea atenția nimănui, acum fetele fac ochii mari când îl văd iar băieții mor de invidie. Și asta pentru că Sexy Pilu este un pachețel de mușchi.

Sexy Pilu a terminat generala la Baia de Aramă, liceul la Turnu Severin, iar de patru ani de zile se află la Timișoara, unde este student în ultimul an la Facultatea de Electro-Energetică din cadrul Universității Politehnica.

Nemulțumit de felul cum arăta, Petre a decis să meargă la sala de forță imediat ce a intrat la facultate. Și după patru ani de antrenamente intense la sala de forță, o alimentație echilibrată și dozată de suplimente proteice și minerale, a reușit să fie numai fibră. Demonstrând că dacă îți dorești ceva cu adevărat, reușești dacă muncești.

Merg la sală de apraope 4 ani. Am decis să merg la sala pentru că mi-am dat seama că trebuie sa fac ceva cu corpul meu. Nu mă simțeam bine în pielea mea și am crezut că prin exercițiile de la sală pot face o schimbare în bine, întrucât eram tare slăbuț”, a mărturisit Petrică Bordinc pentru exclusivNEWS.ro.

Însă corpul plin de fribră cu cheltuială se ține, astfel că în prezent, Pilu scoate lunar din buzunar și câte 800 lei pe vitamine, proteine, minerale, pentru ca masa musculară să își mențină volumul.

În 2009 când a început facultatea, Pilu a lucrat câteva luni și la un fast food din Timișoara pentru a face rost de bănuții necesari la școală și pentru antrenamentele de la sală. Din cauza programului încărcat de la facultate și a antrenamentelor, Pilu a renunțat la job, iar susținerea financiară a venit din partea familiei.

Acum se află în ultimul an la facultate și se pregătește de licența care-i va conferi titlul de inginer electro-energetician. Însă olteanul din Baia de Aramă este mai atras de o carieră în show-biz, decât de cea de inginer.

Sexy Pilu nu ar spune nu unei caiere în modeling, actor la Hollywood, animator la party-uri în cluburi renumite din țară și de ce nu chiar să fie pentru o perioadă stripăr ca să înnebunească femeile. Olteanul lover recunoaște că îi place să fie în centrul atenției, să provoace și să fie provocat, conștient fiind de faptul că trupul lucrat în patru ani de sală este o carte de vizită pentru el, un atu pe care dorește să-l folosească astfel încât să-și împlinească visele.

Am avut ceva tentative sa devin stripăr să fac ceva pentru mine, mai ales că mă ajută foarte mult corpul în acest sens.. Mi-ar plăcea să pot participa la show-uri de modă, prezentări pe podium. Îmi place mult Brad Pitt, este un model pentru mine. Mi-aș dori și aș fi dispus să încerc și actoria. Talent nu știu și nu pot spune că am sau nu, dar aș fi dispus să încerc și acest domeniu, să urmez cursuri de actorie și să văd ce poate ieși. De fel sunt o persoană optimistă și un cuceritor în sensul că mi-am dorit dintotdeauna să ajung acolo sus și sunt capabil să trec peste orice când este vorba de mine. Muncesc și fac orice numai să îmi fie bine să știu că am ajuns acolo unde mi-am propus”, a mai declarat Sexy Pilu pentru exclusivNEWS.ro.

Trupul de Adonis, le-a ispitit pe multe timișorence care i-au făcut lui Sexy Pilu și propuneri indecente, pe care olteanul nu s-a sfiit să le accepte.

Dacă familia și prietenii îi sunt alături și îl felicită pentru ambiția lui de a-și clădi un trup de manechin, colegii de facultate și amicii cu care intră în contact sunt invidioși pe felul cum arată și pentru faptul că le face o concurență serioasă când vine vorba de cucerit fete.

Deși ar putea fi sexy inginerul Pilu, Petrică vrea mai degrabă să fie sexy fotomodelul Pilu, nu de alta dar are și cu ce.

olteanul lover

loading...
39 Comentarii
 1. Iulia Davidescu spune

  mama ce bomba

 2. Cristescu Gustavo spune

  nebunoooo

 3. Lucian Iancu spune

  Neagu Alexandru-Ionut :))))))))))))))))

 4. Daiana Dragutza spune

  dragutzzz

 5. Andrei Hus spune

  Lol asta nu ii corp extraordinar,copsele sunt foarte mici la fel si pieptul,nu se vede ca are 4 ani de salacu mancare buna si odihna orcine poate ajunje asa in 7-8 luni,poate daca are genetic bun si mai mare.

 6. Khaal Drogo spune

  cat de trist…

 7. Cernat Ionut spune

  Neagu Alexandru-Ionut chiar ca :)))) mai mult de 13 ani nu are sincer eu am 14 :))

 8. Andreea Eu Sunt spune

  eheee credeti k mai e virgina:))))))

 9. Ella Elena spune

  ce baiat simpatic…

 10. Stoica Silviu spune

  plin de steroizi, daca se lasa de steroizi va devenii numai grasime :))

 11. Cgl Lucian spune

  da arata bne dar ar trebui sa lucreze pik mai mult la picioare . Super fizic

 12. Cgl Lucian spune

  multii vb si de invidie 😉

 13. Stoica Silviu spune

  Cgl Lucian pe el niciodata, pe tine?? nici mort :))). apucate de seroizi si apoi lasate, masa musculara devine grasime. Intii invata sa citesti apoi citeste despre efectele steroizilor 😛

 14. Carla Zhl spune

  Hulk, tu esti ?

 15. Daniel Năstase spune

  asta e corp de 7-8 luni ? :))

 16. Cristian Stefan spune

  Nu ai idee fraere. Intereseaza-te inainte ce sunt steroizii.

 17. Stoica Silviu spune

  Cristian Stefan =)))) ba copil facut pentru alocatie. tu sa te intresezi inainte sa vorbesti

 18. Rosca Boxeru spune

  Neagu Alexandru-Ionut :))))))

 19. Adrian Constantin spune

  Neagu Alexandru-Ionut :))))

 20. Cgl Lucian spune

  Stoica Silviu u vb de toti dar mai schimba si u fata aia de nokia 33/10 ca a expirat retardatule

 21. Stoica Silviu spune

  Cgl Lucian =))))))))))))))) bine baiatu galaxy S4 :)))) sa-mi mananci semnalul :*

 22. Cgl Lucian spune

  Stoica Silviu daca el e facut pt alocatie u esti avort nereusit 😉

 23. Stoica Silviu spune

  mai bine asa decat sa fiu un cocalar jegos, imputit ca voi 2. Era bine daca era si un Hitler si pentru voi doi, pacat ca nu e :(, norocul vostru

 24. Cgl Lucian spune

  Stoica Silviu sti ma cine a fost hitler de vb fazaule :)))

 25. Cgl Lucian spune

  Stoica Silviu eu nu stiu cum iesi in orasi cu fata aia esti mai rau ca un tocilar :)))

 26. Stoica Silviu spune

  bine frate, sunt avort nereusit, dar eu imi cunosc parintii nu ca altii, sa nu dau nume ca te superi :* oricum, o sa ramai un bataus de taste + galeata aia de ma-ta mai intreaba de mine?? mai bine ca nu poti sa te speli la cap cu ea :*

 27. Cgl Lucian spune

  Stoica Silviu cred ca mata isi blesteama zilele ca te-a facut la cat esti de prost :))))

 28. Stoica Silviu spune

  Cgl Lucian da-mi add la cerere de prietenie daca vrei sa te injur 30 min fara sa ma repet :))))

 29. Roberto Rauleac spune

  Nu va certati !!!

 30. Neculaes Razvan Florin spune

  Stoica Silviu zi-mi si mie ce steroizi foloseste daca zici ca le stii ?

 31. Anamaria Tudorica spune

  same

 32. Gabi Găbițu spune
 33. Armin Andrei spune

  Tu nu stii ce vorbesti :))) in 8 luni (fara proteine) am ajuns la 37 de cm circumferinta bratului si am facut doar masa, el e definit blana… deci mai bine taceai..

 34. Iulia Davidescu spune

  baa poate tie iti arde de alea ca eu nici nu injur in primul rand idiotule

 35. Iulia Davidescu spune

  si ce daca am 13 ani

 36. Iulia Davidescu spune

  si sunt foarte virgina poate tu nu proasto

 37. Iulia Davidescu spune

  si ce va pasa voua de mine

 38. Cata Leutu spune

  Maxim un an de sala + steroizi , partea musculara e fake , e umflat din cauza steroizilor , iar muschiu nu e dezvoltat

 39. Enoh Paxi Fixi spune

  Ulei De la Bunica

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata