Breaking news

Sexy Pilu a devenit oficial inginer. După licență, Van Damme de Banat se relaxează la Mare

loading...

Sexy Pilu, oltenaul de 24 de ani care-i face concurență lui Van Damme la aspectul fizic, poate răsufla ușurat. A luat licența și este de azi, inginer cu acte în regulă. După o astfel de reușită, urmează o vacanță, lungă și binemeritată, pe plajă, la malul mării.

sexy pilu 2014După patru ani de studenție la Facultatea de Electro-Energetică din cadrul Universității Politehnica, Sexy Pilu, pe numele său adevărat, Petrică Bordinc, a devenit Sexy Pilu Ingineru, întrucât a absolvit facultatea și și-a luat licența.

Deși nu este mulțumit de nota obținută la licență, Sexy Pilu răsuflă ușurat că a scăpat de examen și că a încheiat cu bine facultatea.

A fost bine și s-a terminat cu bine. Am mers fără emoții în fața comisiei de licență, nu am avut niciun stres. Mă bucur că am încheiat un capitol important din viața mea, că am finalizat studiile de inginerie. De fel sunt un tip optimist și sper să fie bine și de aici înainte”, a declarat Sexy Pilu pentru exclusivNEWS.ro.

Acum că a scăpat de grija studiilor, Sexy Pilu își ia o binemeritată vacanță, la mare, pe litoralul românesc, întrucât adoră să înoate.

”Vreau să merg să mă distrez vara asta, să mă relaxez, să mă gândesc ce voi face în continuare. Voi merge la Mare întrucât ador Marea. Ador să merg la Mare în special la noi în țară, îmi place foarte mult să înot”, a mai spus Sexy Pilu.

După vacanța la Mare, Sexy Pilu vrea să se mute în București pentru ca planurile de viitor, legate de o carieră în show-biz, să prindă contur.

”Planuri de viitor sunt multe, urmează să fie puse în aplicare. Momentan trăiesc vara la maxim și vedem ce o fi după. E posibil orice. Sunt dispus să încerc și la București în lumea show-biz-ului. Iar dacă voi găsi un post bun, mi-aș dori să profesez și în domeniul ingineriei. Gandul îmi este în multe părți. Voi încerca să aleg ceea ce este mai bun pentru mine și pentru viitorul meu”, a mai precizat Sexy Pilu pentru exclusivNEWS.ro.

Petrică Bordinc, oltean la origini, născut și crescut în Baia de Aramă, a devenit celebru în România, în octombrie 2013, după ce exclusivNEWS.ro a realizat un interviu cu el despre felul cum arată. Știrea a fost preluată de mai toate publicațiile de scandal și a făcut în câteva zile, înconjurul internetului. Așa a ajuns să fie numit Sexy Pilu și Van Damme de Banat, grație corpului lucrat perfect, la sală, timp de patru ani de zile.

Nemulțumit de felul cum arăta, olteanul Petre a decis să meargă la sala de forță imediat ce a intrat la facultate. Și după patru ani de antrenamente intense la sala de forță, s-a ales cu un trup perfect, plin de mușchi, care pune pe jar fetele. Sexy Pilu și-ar dori să-i calce pe urme idolului său, Brad Pitt și să devină actor la Hollywood.

Însă până la visul american, olteanul școlit în Banat, vrea să treacă și prin Capitala României, să-și facă rodajul în show-biz-ul dâmbovițean.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata