Breaking news

Sexy Gina Pistol are interzis la mâncare

loading...

 Astăzi de la ora 20:00 la „Să gătim româneşte”, telespectatorii vor vedea o nouă ediţie filmată în satul Lazarea, judeţul Harghita alături de Simona Nae, Cătălin Josan, Robert Târnăveanu şi bineînţeles alături de inegalabila Gina Pistol.

Ei vor găti specialităţi secuieşti pentru Pastele catolic, prajitura cu „raci”, ciorbă de tăiţei umpluţi, cozonac cu nucă şi mac, supă prăjită cu prune uscate şi gulaş de post.

Frumoasa blondă pofteşte întruna la bucatele pregătite de vedete împreună cu concurenţii. Ea nu poate degusta nimic pentru că este sub un tratament cu antibiotice şi nu are voie deloc sare. „A fost o experienţă tristă pentru mine.

Toti mâncau în faţa mea şi eu nu aveam voie decât legume şi ouă fierte. Femeile din zona aceea gătesc cu foarte multa sare. La un moment dat îmi amintesc că Josan a mâncat jumătate de varză murată lângă mine şi nu mai puteam de poftă”, a declarat vedeta Euforia TV.

Cum a cântat Gina alături de Robert Târnăveanu, cum era să-şi taie Simona degetele şi cum a fugărit Robert găinile prin curte, în editia de azi a emisiunii „Să gătim româneşte”.

Concursul culinar Să gătim româneşte  a ajuns la cel de-al doilea sezon. Primul sezon s-a difuzat spre sfârşitul anului trecut şi a fost prezentat de Crina Matei. De data aceasta, frumoasa Gina Pistol este gazda emisiunii de la Euforia TV.

Ingredientele de bază sunt: vedete autohtone, peisaje fabuloase, familii autentice şi reţete savuroase. Vedetele care vor participa în acest sezon merg la câte o familie cu care fac echipă, de la care învaţă să gătească şi pe care le vor însoţi până în finală.

În acest sezon vor participa localităţi unde sunt reprezentate comunităţi de greci, bulgari, unguri, ucraineni, slovaci şi tătari. Cele 2 familii finaliste vor găti mâncare tradiţionala specifică nationalitaţilor din care fac parte pentru celelalte familii care au participat la concurs. Cei care adună mai multe voturi câştigă concursul şi trofeul Lingura de Aur.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata