Breaking news

Sex oral între doi concurenți în casa „Mireasă pentru fiul meu”

loading...

Scandal în casa „Mireasă pentru fiul meu”, cu doar o săptămână înainte de marea finală a reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Doi concurenți au recunoscut că au făcut sex în casă și riscă descalificarea.

oana si laur - mireasa pentru fiul meuCu doar câteva zile înainte de marea finală „Mireasă pentru fiul meu”, difuzată pe 30 august, la Antena 1, o dezvăluire uluitoare a venit să zdruncine competiţia: Oana, preferata publicului, a declarat în emisiunea din 21 august că a întreţinut relaţii sexuale cu partenerul ei, Laur, în casa „Mireasa pentru fiul meu”!

După cum se ştie, regulamentul emisiunii nu le permite participanţilor acest lucru, aşa că Oana şi Laur riscă descalificarea!

Până de curând, cei doi îndrăgostiţi erau convinşi că se vor căsători în marea finală şi vor întemeia o familie, însă, în momentul în care a aflat că Laur şi-a făcut de cap la petrecerea burlacilor, dansând lasciv şi mângâind o dansatoare de streaptease, Oana i-a cerut să se despartă.

De aici şi până la acuzaţii grave a mai fost doar un pas. Oana a mărturisit că a preferat să deschidă ea subiectul, nemaisuportând presiunea lui Laur, care ar fi ameninţat-o în repetate rânduri că dacă îşi scoate inelul de logodnă, va spune totul.

Astăzi, cei doi au încercat întâi să nege tot, pentru ca apoi Oana să se răzgândească şi totuşi să susţină că au întreţinut relaţii intime. Care este adevărul şi ce i-a determinat pe cei doi să facă astfel de afirmaţii, telespectatorii vor putea afla urmărind emisiunea de astăzi, dar şi finala ultimei săptămâni, sâmbătă, de la ora 14:00. Tot atunci, aceştia vor afla şi cine va părăsi competiţia în pragul marei finale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata