Breaking news

Secretul unghiilor perfecte: Diamond Nails povesteşte cu pasiune despre manichiură

loading...

În lumea perfecţiunii, în lumea accentului pe imagine parcă mai mult ca niciodată unghiile fac parte din clasa acelor detalii şi elemente care te fac curios să descoperi sau nu imaginea unei persoane. Sunt efectiv o emblemă a femeilor şi a bărbaţilor implicit, doar că în cazul lor este şi dorinţa aceea de a arăta că sunt doamne şi îşi completează ţinuta cu o culoare şi un design unic al unghiilor.

unghii perfecteÎnzestrate sau nu cu unghii puternice şi sănătoase de la natură femeile au descoperit cu uşurinţă care le este alternativa: unghiile cu gel, unghiile îngrijite cu produse profesionale. Aşa cum ne mărturisesc şi reprezentanţii Diamond Nails orice aspect poate fi îmbunătăţit când se  iau cele mai bune decizii.

Unghiile cu gel şi îngrijirea

Chiar dacă optează pentru unghii care să suplinească nevoia de perfecţiune asta nu înseamnă că femeile nu au grija manichiurii lor. Doar că de data aceasta îngrijirea este alta, cu produse specifice şi  lacuri colorate speciale pentru o manichiură de o frumuseţe rară. Aşa cum pot fi găsite şi pe  www.diamondnails.ro produsele destinate manichiurii cu gel au nevoie în primul rând de calitate.

O dată cu aplicarea unghiilor cu gel acestea sunt mai tari, mai puternice şi nici îndepărtarea cum nici cosmetizarea acestora nu este atât de simplă şi îndemănoasă. O pilă specială, un lac acrilic, luciul de final la fel de rezistent şi el sau gelurile care să protejeze şi să prevină îngălbenirea unghiilor sunt doar câteva din acele produse cu care clientele trebuie să se răsfeţe. Deci, la pachet cu unghiile cu gel vin şi produsele specifice cu necesarul de a fi folosite.

Manichiură perfectă

Este greu de crezut că perfecţiunea este de atins. Doar că în momentul în care îi pui singură cerinţele pe un mulaj al unghiei false este mai simplu. Forma acesteia nu este însă singura parte care influenţează aspectul său impecabil. Se aleg cu grijă lacurile, gelurile menite să formeze un design aparte. Ca o noutate în materie de culori gelul termal este la mare căutare, cel care îşi schimbă nuanţa în funcţie de temperatura la care eşti expusă.

“La fel ca orice altă culoare în materie de lacuri pentru unghii şi lacul termal poate avea diversitate, nuanţe închise sau pasteluri, cu notă sclipitoare sau fad. În funcţie de preferinţe se alege ceea ce surprinde să spunem, o trecere vizibilă de la o culoare la alta şi anume un albastru pal ce devine burgunde sau nude ce devine gri.” spun cei de la Diamond Nails.

Deşi este o chestiune de gust în alegere, calitatea nu este ceva ce poate fi discutat. Aşadar, indiferent de dorinţe, de alegeri, de tipul de manichiură sau de designul unghiilor contează ca intenţia să fie mereu aceeaşi şi anume un aspect impecabil al unei manichiuri demne de admirat. De fapt secretul este că o dată asumate unghiile cu gel să continue cu o serie de elemente, produse şi atenţie pentru a se întreţine frumuseţea unor unghii perfecte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata