Breaking news

Secretul alegerii de a lucra la videochat şi ce îţi trebuie să fii model la studio

loading...

Se spune că meseria nu se învaţă, se fură. Asta era valabil mai ales în rândul tinerilor din vremuri trecute, ce treceau de la stagiul de începători la meşteri în adevăratul sens la cuvântului. Parcă pe atunci teoria în sine nu era baza ci experienţa. Nu suntem departe de ceea ce defineşte actual şi un studio de videochat.

videochatUn prim secret al celor care aleg această cale ţine de uşurinţa de a se califica şi în egală măsură de ajutorul şi instruirea din partea angajatorilor.

De ce videochat

O întrebare care macină curioşii este “De ce un job la videochat?”. Ce le face pe aceste tinere să fie atât de interesate de domeniu? Ţine clar de şansa pe care o au şi de îndrăzneala de a accepta această provocare. Dar motive ar fi la fel de multe pe cât de multe le sunt şi dorinţele în viaţă: să îşi facă un drum, o casă, maşină, bunuri materiale care să le facă viaţă mai uşoară. De lux nu se plânge nimeni, dar toată lumea ar dori să îl aibă!

Aleg să lucreze decent chiar dacă o primă imagine a acestui domeniu este mai departe de această teorie. Aleg să lucreze la videochat pentru că au parte de câştiguri impresionante fără să facă mai mult decât o conversaţie online. Sunt prietenoase şi drăgăstoase, sunt deschise la discuţii însă totul se petrece din spatele unui monitor şi prin intermediul chat-ului.

Condiţii pentru a fi model de videochat

De la caz la caz condiţiile pot fi considerate acceptabile sau nu. Cert este că într-o comparaţie pe piaţa muncii se pare că a fi model de videochat este mai simplu decât se crede. Nu ţine de cunoştinţe vaste ci de disponibilitate, de dorinţa de a încânta cu frumuseţea feminină. În orice caz, fetele sunt atent instruite prin cursuri şi programe de training.

Îţi trebuie curaj. Şi pasiune. Îţi trebuie acel gram de nebunie care să te facă să îţi doreşti mai mult decât alţii. Desigur, trebuie şi să te laşi purtatӑ de valul modernului. Cu alte cuvinte să fii mai liber în gândire şi să accepţi noul. Faţă de provincie, în capitală lucrurile sunt de aşa natură. Aici studio de videochat înseamnă un job şi atât, dar nu acelaşi lucru îl poţi spune despre cei care locuiesc la sat şi sunt încă pudici cu tot ce înseamnă expunerea unei femei, chiar şi ca imagine şi nimic mai mult.

Modelele recunosc că pe măsură a ceea ce le determină să vină la videochat sunt şi câştigurile. Un motiv bine întemeiat să vadă beneficiile din ceea ce înseamnă acest job. Nu pot oferi sume concrete pentru că variază, de la zi la zi şi de la lună la lună. Cert este că pot face cât alţii într-o viaţă de om.

Libertatea de a fi cine îţi doreşti să fii şi libertatea legală a studiourilor de videochat fac ca job-urile actuale să includă şi acea titulatură de “model la videochat”.

loading...
1 Comentariu
  1. Studio 20 spune

    Pentru a fi un model de videochat de succes trebuie sa fii ambitioasa, serioasa si sa iti doresti sa fii intr-adevar independenta financiar. Nu oricine poate sa trateze acest job serios si sa il accepte!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata