Breaking news

Scandal monstru între Andreea Marin și Adriana Nicolae pe scena Premiilor VIP

loading...

Vedeta TV, Andreea Marin a urcat marțis eară pe scena Galei Premiilor VIP pentru a primi premiul pentru Eleganță. Pentru că unul dintre prezentatorii galei era și Adriana Nicolae, caea care declara că Ștefan Bănică ar fi tată copilului ei, Andreea Marin nu a ratat ocazia și a atacat-o dur.

Reacție dură și neașteptată a Andreei marin, marți sear la Gala Premiilor VIP. În momentul în care a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiul pentru Eleganță, Andreea Marin a întrebat-o pe prezentatoarea galei, Adriana Nicolae.  Andreea Marin i-a smuls microfonul din mâna prezentatoare și în loc de mulțumirile de rigoare a întrebat-o dur: Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?

Reacția neașteptată a Andreei Marin a lăsat cu gura căscată pe toți cei prezenți la gala de premiere.

Andreea Marin a declarat pentru ”Agenția de presă mondenă”, că a recurs la acest gest pentru a închide odată pentru todeauna acest subiect creat chiar de Adriana Nicolae, cu scopul de a-și face publicitate pe spatele ei și al lui Ștefan Bănică.

”Pe scenă, m-am întâlnit cu Adriana Nicolae, pe care cu ani în urmă o alegeam chiar eu în corpul de balet al Surprizelor, căreia îi făceam mai apoi o surpriză în care era implicat și soțul ei de atunci, actorul pe care îl respect foarte mult, Florin Piersic Junior. Soțul meu a ajutat-o apoi și a lucrat cu ea, deci am tratat-o amândoi ca pe o prietena și nu ne-am închipuit ce surpriză neplăcută avea să ne rezerve naivitatea noastră peste ani. Plătită, probabil, de un tabloid sau cu dorința de publicitate, Adriana a lăsat să se înțeleagă cu ceva timp în urmă că soțul meu este tatăl copilului ei, fără a afirma sau nega direct acest lucru, ci ascunzându-se pur și simplu când așa-zisul zvon a explodat în tabloide”, a spus Andreea Marin pentru Agenția de Presă Mondenă.

Iată cum a decurs dialogul dintre Andreea Marin și Andriana Nicolae:
Adriana Nicolae:Din respect pentru familia mea şi pentru fetiţa mea o să încerc să nu dau curs acestor lucruri expuse de presă…Andreea Marin: Din respect pentru copiii noştrii, care au avut de suferit din pricina faptului că n-ai lămurit lucrurile la timp, o să te rog să le lămureşti acum. Da sau nu?
Adriana Nicolae: Cred că nu este cazul. O să invit aici în scenă..( aplauze)
Andreea Marin: Da sau nu?
Adriana Nicolae: Nu este cazul!
Andreea Marin: Da sau nu?
Adriana Nicolae: Nu este cazul!
Andreea Marin: Da? Da? Deci nu ştii cine e tatăl copilului tău şi îţi doreşti să perpetuezi acesta necunoscută.
Adriana Nicolae: Nu vreau să dau curs acestui…
Andreea Marin:Este soţul meu tatăl copilului tău? Da sau nu?
Adriana Nicolae: Nu vreau să vorbesc despre asta!
Andreea Marin:Am înţeles. Asta spune totul despre eleganţă în atitudine, vă mulţumesc! 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata