Breaking news

Scandal la Vocea României | Horia Brenciu l-a făcut gay pe Marius Moga

loading...

Duel cu scântei, sâmbătă seară la Vocea României 2013, difuzată de Pro TV. În timp ce concurenții se duelau pe scenă, în ringul muzical, Brenciu și Moga, se atacau și înțepau de zor.

brenciu - moga - vocea romanieiPrima ediție a duelului muzical, purtat în ring de concurenții de la Vocea României, a fost continuat pe scaune de către jurați. Horia Brenciu a continuat să se atace cu Moga.

Atacul a mers cam departe, iar Brenciu a făcut o glumă nesărată cu tentă sexuală la adresa lui Moga.

Supărat că Brenciu îl tot întrerupe, Moga i-a replicat juratului că nici tatăl lui nu și-a permis să-l întrerupă. În momentul în care Horia Brenciu a spus că el îi este ca un tată, Moga i-a replicat: ai vrea tu să fiu copilul tău.

După care, Brenciu nu a mai rezistat, s-a ridicat de pe scaun și s-a dus bucuros la Moga ca să-l îmbrățișeze. Odată ajuns în fața scaunului lui Moga, Brenciu s-a îmbrățișat prietenește cu acesta după care a făcut o glumă de tot râsul. Lângă scaunul lui Moga se afla Morandi, care venise să-și ajute colegul de trupă la faza duelurilor de la Vocea României. Înainte să plece de lângă scaunul lui Moga, Brenciu l-a întrebat pe acesta, arătând cu degetul către Randi: ai o relație cu fata asta?!!!!!

”Gluma” nesărată a lui Brenciu fiind o aluzie cu tentă sexuală la adresa celor doi, sugerând că ar fi întreținut relații sexuale.

După gluma nesărată, Brenciu s-a retras pe scaunul de jurat iar show-ul a mers mai departe, fără ca cineva să toarne gaz pe foc sau să comenteze în vreun fel ”gluma” lui Brenciu.

loading...
2 Comentarii
  1. Marta Antoci spune

    a mers cam departe Brenciu

  2. marian spune

    a zis adevarul doar..toata lumea stie ca cei doi au fost iubiti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata