Breaking news

Sărbătoare în familia campionului mondial Andrei Stoica. Și-a botezat al doilea copil

loading...
0 26

Eveniment important în familia luptătorului Andrei Stoica. Campionul mondial la Superkombat, și-a botezat în weekend, cel de-al doilea copil al său, Alexandru Constantin s-a născut în luna mai.

andrei stoica - botez copilPetrecere mare duminică, în familia luptătorului de Superkombat.  Andrei Stoica şi soţia sa, Andra, l-au botezat duminică, pe cel de-al doilea copil al lor, Alexandru Constantin, născut în urmă cu trei luni de zile. Albert, în vârstă de doi anișori, primul fiu al lui Andrei Stoica, şi-a vegheat fratele cu multă grijă în ziua creştinării acestuia.

Andrei Stoica se declară un om împlinit, atât profesional cât mai ales în plan familial. Are doi feciori care cel mai probabil îi vor călca pe urme.

”Sunt un om împlinit, am o familie minunată. Sunt fericit cu ce mi-a dat Dumnezeu”, a declarat Andrei Stoica.

La eveniment, familiei Stoica i s-au alăturat luptători cunoscuţi din circuitul Superkombat, prieteni şi rude.

Printre invitați s-a numărat și Radu Tudor, vedeta știrilor TVR, prezentatorul Telejurnalului Matinal de la TVR 1.

Pentru că Andrei Stoica i-a deschis calea către lumea K1, și între timp au devenit buni prieteni, dar și parteneri de antrenament, Radu Tudor dorit să fie alături de campionul mondial, la un astfel de eveniment important, botezul celui de-al doilea fiu.

Unul dintre cei mai iubiţi sportivi din ţară, Andrei Stoica, a intrat în ring la categoria profesionişti acum 5 ani, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuţi luptători din Europa.

„Mister KO”, aşa cum este poreclit Andrei, a câştigat în 2013 centura de campion mondial Superkombat, în faţa lui Andrei Hutnik.

La începutul lunii august, luptătorul român Andrei Stoica şi-a păstrat centura de campion mondial Superkombat, la categoria super cruiser, după ce l-a învins prin KO pe olandezul Fred Sikking, în câteva zeci de secunde.

Supranumit Mister KO, sportivul în vârstă de 28 de ani a obţinut astfel cea de-a 40-a victorie din carieră şi a 25-a înainte de limită.

Următoarea gala Superkombat va avea loc la Milano, iar marea finală a circuitului Superkombat din acest an va avea loc pe 7 noiembrie în capitala statului Angola, Luanda, fiind pentru prima oară în istorie când promoţia românească înfiinţată în 2011 va organiza cel mai mare eveniment al anului în afara Europei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata