Breaking news

Rujurile roşii, preferatele româncelor pentru că le fac să se simtă puternice

loading...

Ținând cont de culoarea pe care şi-o aleg pentru rujuri, româncele arată că sunt femei puternice, încrezătoare în forţele proprii şi dornice de recunoaştere.

ruj rosuUn accesoriu clasic şi atemporal, plin de simbolism, rujul roşu reprezintă cea mai bună alegere pentru femeile care  vor să-şi etaleze siguranţa de sine şi feminitatea. Purtat de figuri emblematice de-alungul timpului şi disponibil în zeci de nuanţe, rujul roşu este varianta preferată de majoritatea româncelor.

Din punct de vedere psihologic, roşul este o culoare care emană căldură, energie pozitivă şi motivaţie, indiferent de modul în care este purtat: prin haine, cosmetice ori încălţăminte. De asemenea, studiile au arătat că roşul este culoarea care stârneşte emoţiile şi accentuează puterea sentimentelor.

Dincolo de aceste aspecte, indiferent de personalitatea femeii care îl poartă, rujul roşu ajută la accentuarea încrederii în sine şi a sentimentului de putere. Astfel, o nuanţă corect aleasă va capta atenţia interlocutorilor nu doar asupra chipului femeii, ci şi asupra discursului acesteia. Femeia care poartă un roşu aprins este o femeie îndrăzneaţă şi pregătită să cucerească lumea, pe când nuanţele de corai se adresează femeilor cu un puternic spirit de aventură.

În topul vânzărilor de rujuri, nuanţele de roşu se situează pe primul loc, având un avans semnificativ faţă de alte culori disponibile în oferta producătorilor de cosmetice.

Româncele care vor să-şi scoată în evidenţă latura mai jucăuşă şi tinereţea pe care o deţin, apelează cu regularitate la culori mai deschise, precum roz. Pe de altă parte, nuanţele pale sau neutre, atrag atenţia doamnelor şi domnişoarelor mai puţin pretenţioase, însă extrem de încrezătoare în aspectul lor fizic.

Când vine vorba de cosmetice şi produse de îngrijire, femeile aleg în funcţie de brand. Acest lucru se aplică şi în cazul rujurilor, unde Guerlain, Yves Saint Laurent şi Christian Dior sunt cei mai căutaţi producători.

Decizia de achiţie este dictată şi de rezistenţa pe care o promite produsul. Astfel, un ruj care îşi va păstra culoarea pentru o mai lungă perioadă din zi va fi ales în detrimentul altor produse. În plus, un alt criteriu de care româncele ţin cont este compoziţia rujului. În acest sens, cel mai mare succes îl înregistrează cele care conţin în formula lor nutrienţi pentru o hidratare intensă şi de lungă durată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata