Breaking news

Roxana Nemeş a petrecut de 1 Martie…la Roma!

loading...

Venirea primăverii a prins-o pe RoxanaNemeş la Roma. Cântăreaţa a îmbinat utilul cu plăcutul. Invitată să susţină un concert, blondina a vizitat şi cele mai importante obiective turistice.

roxana nemes romaÎn urmă cu câteva zile, Roxana Nemeş a fost invitată specială la spectacolul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României în Italia, iar prestaţiaei a fost una extraordinară.

Peste 7.000 de oameni au aplaudat-o timp de 45 deminute în picioare şi, apoi, şi-au manifestat dorinţa de a o mai revedea şi cualta ocazie.

“M-am simţit foarte bine la Roma! Atmosfera a fost caldă, primitoare, iar melodiile mele au ajuns la sufletul spectatorilor. M-am simţitonorată că am fost invitată să reprezint România la acest eveniment şi sper să revin cât mai repede pe această scenă! Totul a fost fantastic”, a declarat Roxana Nemeș.

După concert, blondina a mai rămas o zi în Cetatea Eternă şi a vizitat câteva puncte importante din oraş.

“Am reuşit să văd Colosseum-ul, Capela Sixtină şi Piaţa Spaniei, iar la final, am aruncat un bănuț şi în Fontanadi Trevi. Roma mi s-a părut un loc special, mai ales că era şi 1 Martie, mirajul a fost superb”, a mai spus cântăreaţa.

După prestaţia din Italia,Roxana a revenit în România pentru a se pregăti intens în vederea spectacolului din 14 Martie, unde va cânta în deschiderea concertului lui Jencarlos Canela, starul latino al momentului.

“Mă bucur că am fost aleasă să fiu în acest spectacol international şi sper ca programul pe care îl voi face atunci să fie pe placul celor care vor ajunge la eveniment”, a conchis Roxana Nemeș.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata