Breaking news

Roxana Ciuhulescu sare în gol la “Splash! Vedete la apă” fără antrenament

loading...
0 25

În prima ediție a show-ului “Splash! Vedete la apă”, care se va difuza pe 23 și 24 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1, Roxana Ciuhulescu va face primul ei salt de la platformă.

roxana ciuhulescuDin cauza unei accidentări la umăr, aceasta nu a reușit să execute nici măcar o singură săritură de la platformă la vreunul dintre antrenamentele desfășurate la București și Bacău, Cu toate astea, nu a dorit să renunțe la show și a preferat să încerce primul ei salt chiar în emisiune.

Aproape toată perioada antrenamentelor, Roxana și-a ținut brațul stâng suspendat într-un manșon.

“Acuzam dureri în mână de vreo două săptămâni, nu pot să dau vina pe activitatea de la “Splash!”. Iar aceste dureri au devenit insuportabile…”, a explicat Roxana motivul pentru care și-a întrerupt antrenamentele.

Tot ea ne-a explicat cum au început aceste probleme de sănătate.

“Acum doi ani, stăteam într-o seară la televizor cu soțul meu. În momentul în care i-am întins telecomanda cu mâna stângă, am simțit cum mi-a pârâit umărul. Trei săptămâni după aceea nu am putut să țin mâna nici pe volan”, a mai spus aceasta.

De la ce înălțime va reuși Roxana Ciuhulescu să sară și cum va aprecia juriul prestația ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, pe 23 și 24 iulie, de la ora 20.30, numai la “Splash! Vedete la apă”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata