Breaking news

Roxana Ciuhulescu a intrat cu mașina în parapet la primul raliu unde venise mama ei

loading...

Ghinion curat pentru Roxana Ciuhulescu. Și-a chemat mama să o vadă cum conduce la raliu și fix atunci a și intrat cu mașina într-un parapet, dându-i palpitații celei care i-a dat viață.

roxana ciuhulescuCă Roxana Ciuhulescu este o fire sportivă și că-i place adrenalina se știe deja. Prea puțini cunosc însă faptul că Roxana nu suportă ca familia ei să ia parte la evenimentele sportive la care aceasta participă.

“N-am suportat niciodată ca familia mea să ia parte la evenimentele mele sportive sau care presupun riscuri. O singură dată mama mi-a făcut o surpriză și a venit să mă vadă la un raliu. Deși o rugasem să nu facă asta, ea totuși a venit. Înainte să termin competiția, am intrat în parapet. Nu vreau să știu ce simte o mamă în momentele astea. Am motive întemeiate ca familia mea să nu asiste atunci când eu îmi pun pielea în saramură”, a declarat Roxana.

De partea cealaltă, soțul ei, Mihai, nu a fost niciodată de acord cu activitățile Roxanei care presupun riscuri.

N-a fost de acord nici cu venirea mea la “Splash!”, însă de fiecare dată înțelege că nimic nu mă poate opri, dacă eu sunt hotărâtă să fac ceva și, ca atare, cădem la o înțelegere, a mai spus zâmbind, Roxana Ciuhulescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata