Breaking news

Romeo Zaharia a vrut să se arunce de la etaj pentru că a fost eliminat de la Vocea României

loading...

Romeo Zaharia a vrut să se arunce de la etaj, dezamăgit că  a fost eliminat de la Vocea României. Artistul a pierdut duelul muzical cu Aurel Niamțu.

Romeo ZahariaRomeo Zaharia a picat la duelul muzical de la Vocea României cu seniorul concursului, Aurel Niamțu. Încă de la repetiții, Romeo a dat semne de nervozitate, nemulțumit fiind de faptul că Aurel i-ar fi cântat o parte din versurile ce-i reveneau lui la duel.

Cei doi au cântat la duel piesa lui Dan Spătaru, ”Nu m-am gândit la despărţire„. Romeo Zaharia nu s-a simțit deloc în elementul său pe scenă alături de Aurel, nu a cântat strlucit, fapt ce a determinat-o pe Loredana să-l aleagă pe Aurel Niamțu.

”L-am preferat pe Aurel pentru că a fost mai stăpân pe el şi pe situaţie”, și-a motivat Loredana, alegerea.

La aflarea verdictului, Romeo Zaharia a clacat în culise unde a avut o ieșire nervoasă și i-a mărturisit lui Nico, care venise să-l susțină la concurs, că vrea să se arunce de la etaj.

”Este dezamăgit, a spus că se aruncă de la etaj. I-am spus, măi băiatule, cum să te arunci? Sunt oameni care nu găsesc o rezolvare”, a afirmat Nico.

Și Moga a observat că Romeo nu s-a simțit în elementul lui pe scenă, precizând că: A fost terorizat pe scenă, nu a fost în apele lui. Aurel l-a dominat și l-a distrus pe scenă.

Nervos la culme, Romeo Zaharia a răbufnit în culise în fața camerelor de filmat unde a spus că: Sunt supărat pentru că după atâţia ani de cântat, nu sunt un necunoscut, nu sunt un neica nimeni, am cântat în festivaluri, am luat locul doi la Mamaia, cânt la teatrul Toma Caragiu… Dar nu cred că s-a ales pe valoare vocală. Aurel nu este mai bun decât mine. Totuşi eu am 36 de ani.

Romeo nu a fost însă, primul concurent supărat pentru eliminare.  Mădălina Omania a picat la duel cu Jovana Milovanovic. Moga a trimis-o acasă pe Mădălina pentru că a cântat răgușit și forțat, preferând să meargă mai departe în concurs cu Jovana Milovanovic.

Când a văzut că este eliminată din concurs Mădălina a făcut o criză nervoasă în culise spunând ironic că se bucură că a fost eliminată pentru că o să se ducă să-și vadă fetița, după care a precizat că nu o să se mai uite la Pro TV.

Criza de nervi a continuat și în camera verde, unde Mădălina și-a disperat colegii spunând că nu este lipsită de modestie, dar că ea era mai bună și că nu înțelege de ce a fost eliminată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata