Breaking news

Românul numit Matrix, a ajuns în semifinalele concursului ”Britanicii au talent”-Video

loading...
0 17

Razy Gogonea, românul ce a făcut senzație în preliminariile concursului tv ”Britanicii au talent”, a fost selectat de membrii juriului să meargă în semifinalele concursului de talente.

razy gogoneaRomânul ”Matrix” care participă la ediţia britanică a concursului “Românii au talent”, a ajuns în semifinalele competiţiei. Românul s-a bătut pentru un loc în semifinală cu un englez cu un “talent” similar celui al lui Razy: breakdance-ul.

Primul a concurat englezul, care a avut o coregrafie simplistă şi nu a ieşit cu nimic în evidenţă. Apoi, a urmat Razy, care de această dată nu s-a mai deghizat în Neo din Matrix, ci a preferat o bluză neagră, cu o mânecă lipsă, la care a “asortat” o mască albă. Însă mişcările românului au fost la fel de spectaculoase ca în prima apariţie a sa în cadrul emisiunii “Britain’s Got Talent”.Membrii juriului i-au spus lui Michael că “a dansat incredibil, chiar genial”, dar că răspunsul este nu. În schimb, juraţii au spus că “au apreciat total” prestaţia lui Razy şi că ştiu cât de mult iubeşte românul dansul.

Ne-ai dat pe spate. Nu numai că te califici în semifinale, dar ai fost perfect. Eşti unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am avut în această emisiune“, i-au spus lui Razy juraţii.

la auzul veștii că s-a calificat în semifinale, românul a izbucnit în lacrimi. semifinalele vor fi transmise în direct în Marea Britanie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata