Breaking news

România, show de doi lei în semifinala Eurovision 2014

loading...

România a închis a doua semifinală Eurovision cu un show mai mult decât modest, lipsit de logică și spectaculozitate. Noroc că Paula și Ovi au cântat impecabil și au reușit să se califice în finală.

paula seling si ovi -semifinala eurovision 2014România a dezamăgit joi seară în a doua semifinală Eurovision întrucât a avut un moment scenic ilogic, modest și lipsit de spectaculozitate. După super show-ul Suediei și Austriei, România a venit cu un amestec cu de toate, o varză din care nu ai avut ce înțelege.

Mult lăudata hologramă cu Paula Seling, o premieră în istoria Eurovision, a fost ca și inexistentă, întrucât a durat doar 9 secunde și a fost înghesuită într-un colț al scenei, astfel încât mai nimeni nu s-a prins de ea.

Nici pianul circular, iar o premieră la Eurovision, nu a rupt gura târgului, și asta din cauza întregului show care a fost static și lipsit de spectaculozitate.

Decupajele televiziunii daneze au fost execrabile, probleme cu sunetul au fost și la Ovi și la Paula, iar jocul de lumini a fost precum într-o discotecă de cămin cultural, ieftin, aglomerat și chicios.

Semn că nici de astă dată echipa TVR nu a fost capabilă să încropească un show cât de cât, care să susțină piesa.

În schimb, Paula Seling și Ovi au cântat fără cusur și au dus cu bine piesa Miracle. Cu un astfel de ”show”, România nu are nicio șansă să câștige concursul Eurovision 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata