Breaking news

Româncele preferă mersul la salon în detrimentul sportului

loading...

Faptul că româncele sunt frumoase şi îngrijite nu mai este un secret pentru nimeni. De-a lungul timpului li s-a creat imaginea de femei perfecte cu frumuseţe naturală.

beach-girlFrumuseţea naturală trebuie însă întreţinută şi, odată cu înaintarea în vârstă, chiar şi un corp impecabil are nevoie de ajutor.

Cea mai bună reţetă este sportul, alături de o alimentaţie sănătoasă şi de activităţi variate de îngrijire corporală.

Din păcate, nu foarte multe femei pot echilibra balanţa şi de multe ori sportul este lăsat pe ultimul loc, alegându-se metodele mai uşoare şi nedureroase, precum masajul sau tratamentele corporale rapide.

Dacă faci parte din această categorie, ar trebui să ştii că sportul îţi oferă sănătate pe termen lung, însă dacă tot nu eşti destul de motivată, poţi alege alternativă salonului de înfrumuseţare.

Din fericire, în ziua de azi, tehnologiile moderne permit rezolvarea oricărei probleme cu care te confrunţi într-un mod relaxant.

Pentru problema celulitei şi a pielii lăsate, tehnologia modernă LED+Esthetic oferă rezultate vizibile încă de la prima şedinţă.

Principiul pe care această tehnologie funcţionează este activarea circulaţiei sângelui şi efectuarea drenajului limfatic, atât de necesar pentru eliminarea toxinelor din organism.

Tratamentul necesită mai multe şedinţe efectuate câte două pe săptămână, pentru ca rezultatele să fie pe măsura aşteptărilor şi se poate efectua în oricare dintre centrele Nomasvello (no+vello), lideri mondiali în epilare definitivă şi terapii faciale cu IPL.

În România există în prezent 20 de saloane Nomasvello (no+vello) şi dacă eşti tentată să le încerci serviciile te poţi bucura de diagnosticare şi testare gratuită, prin care personalul specializat îţi va oferi un plan de tratament individualizat pentru obţinerea celor mai bune rezultate.

Deşi româncele alocă din ce în ce mai puţin timp activităţilor sportive, expansiunea rapidă a numărului de saloane de înfrumuseţare arată un interes crescut al acestora pentru îngrijirea personală.

Femeile din România ştiu că pielea este cartea lor de vizită şi trebuie întreţinută în permanentă, pentru a fi atu-ul lor în relaţiile sociale şi de business dezvoltate.

Nu este necesar să fii frumoasă în mod natural. Îngrijeşte-te de ţine, pentru ca frumuseţea să nu pălească odată cu trecerea anilor şi să te poţi mândri că eşti superbă la orice vârstă!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata