Breaking news

Robert Turcescu, votat la Eurovision de toți băsiștii din România

loading...

Robert Turcescu, alături de trupa Casa Presei, s-a calificat în mod surprinzător, în finala Eurovision România 2013. Robert Turcescu fiind votat masiv la televoting, probabil de toți băsiștii din România.

robert turcescu - eurovisionRobert Turcescu este mai tare la cântat, decât Natalia Barbu și Diana Hetea. cel puțin așa au decis românii prin televot și jurații de la Eurovision, prin notele acordate.

Robert Turcescu a intrat al doilea în semifinala unu de sâmbătă seară, de la TVR, cu piesa ”Un refren”.

Încă de la deschiderea liniilor telefonice, piesa moderatorului B1 TV a fost votată masiv, și în primele două minute de televot adunase peste 700 de voturi.

Și asta în condițiile în care în semifinală, Turcescu a concurat cu nume grele precum, Luminița Anghel și Natalia Barbu. Potrivit rezultatelor parțiale ale televotului afișate cu 10 minute înainte de finalul perioadei de votare Robert Turcescu împreună cu Casa Presei, trupă cu care a concurat la Eurovision, adunaseră peste 5600 de apeluri telefonice și sms-uri. În timp ce Luminița Anghel abia trecuse de două mii de voturi.

Rezultatul televotului este unul cel puțin bizar, dacă nu chiar ciudat și suspect de ”măsluială”. Ținând cont de calitatea piesei lui Turcescu și de faptul că se afla la concurență cu Luminița Anghel, televotul nu pare să fie unul pe măsura talentului și a creației artistice. În timp ce Luminița Anghel cânta din toți plămânii, Robert Turcescu s-a scremut pe scenă ca să scoată niște sunete.

Și pentru că s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului, Robert Turcescu ne va mai chinui simțul auditiv și în finala de pe 9 martie, în timp ce o voce precum Natalia Barbu care în 2007, reprezenta Republica Moldova la Eurovision în Finlanda, unde s-a clasat pe locul 10, nu a prins nici măcar finala românească.

loading...
2 Comentarii
  1. Vasile Ist.C.Zavada Peri spune

    Numai un om fara minte, sau cum spunea bunuca, ca are in loc de cenusie, cenusa, invata o expresie si o plaseza oricand si oricum, asa cum se face vorbire si in materialul de fata, ca,…. si, basistii. Se vede votul si apartenenta politica, simpatia cuiva fara de cineva? Ce legatura are OMUL Turcescu si muzica lui, cu simpatizantii lui basescu, nu inteleg. Papagalii, maimutele, cei fara minte, arunca vorbele pe care le-au invatta si vor sa impresioneze ca folosesc fraze arhicunoscute, chiar daca nu au legatura cu ceea ce se discuta. Trezirea, haidamacilor cretini sa nu va afundati in kk, ca altfel ramaneti someri, nepricopsitilor!

  2. Zavada spune

    De ce exista nemernicia de a se sterge comentariile care nu convin unor TOVARASI? Exsita atata nesimtire, incat noi lecturatorii suntem buni numai sa laudam? Faceti atunci presa in circuit inchis, in marea familie a celor care se cred mai sus decat sunt, dar care in realitate raman a se descoperi singuri ca sunt nimicuri. Mi-ati oferit posibilitatea sa lecturez, sa comentez, dar nu vreti decat atinsi cu frunze de palmier, care sa va gadile simtamintele alea groase de 6,5 cm. precum pielea de elefant Dau ,,divort” de voi, naparstocilor daca mai faceti aceasta porcarie (porcariile nu le fac adevaratii oameni)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata