Breaking news

Rihanna, cu păsărica la vedere în timpul unui concert susținut în Polonia

loading...

Rihanna s-a făcut de râs la un concert susținut în Polonia, în cadrul turneului Diamond World Tour, după ce și-a arătat întregului public, păsărica. 

rihanna cocnertÎn ultima perioadă, Rihanna ține prima pagină a presei tabloide și mondene internaționale cu știri care nu-i fac cinste. După ce și-a călărit pe scenă un fan, apoi pe altul l-a lovit în cap cu microfonul, de astă dată Rihanna le-a arătat fanilor, păsărica.

Una dintre cele mai iubite și controversate cântărețe din lume a susținut un concert incendiar în Polonia. Atât de incendiar a fost încât Rihanna a arătat și ce are între picioare, spre deliciul celor prezenți la concert.

Astfel că spectacolul din Polonia oferit de ea și de trupa ei de dansatori, a devenit de-a dreptul incendiar când de sub pantalonii vedetei s-a putut vedea zona inghinală.

Și asta pentru că pantalonul care compunea vestimentația artistei și care i-a scos la vedere … zona inghinală.

Accidentul vestimentar s-a produs din cauza materialului fluid din care erau confecționați pantalonii, dar și din cauza croielii – având cracul foarte larg. Data viitoare cu siguranță își va arăta, tot din greșeală și sânii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata