Breaking news

Răzvan Simion divorțează după ce și-a înșelat soția cu Lidia Buble

loading...

Matinalul Răzvan Simion se desparte de soția sa Diana, după 15 ani de căsnicie, pentru a se iubi în liniște cu artista Lidia Buble.

razvan simionPrins în fapt de paparazzi, Răzvan Simion confirmă despărțirea de soția sa cu care are are doi copii, Ianca și Tudor.

“Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noştri este să o luăm pe cărări separate. Înr-un mod civilizat, discret, aşa cum a fost viaţa noastră din spatele micului ecran şi până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată uşor de luat, dar fiecare dintre noi şi-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar şi poate centrul universului nostru şi, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea şi sprijinul părinţilor, al nostru, al amândurora. Am încercat întotdeauna ca viaţa mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, de can-can, şi le mulţumesc colegilor care mi-au respectat această dorinţa deşi, prin prisma meseriei, au obligaţia de a alerga după senzaţional. Diana, m-ai învăţat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învăţat că dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră şi de durată. Pentru toate astea am să-ţi mulţumesc în fiecare zi!”, a declarat Răzvan Simion.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata