Breaking news

Randi, ridicat de poliție și dus la audieri, fiind suspectat că face evaziune fiscală

loading...

Randi, membrul trupie Morandi, a fost ridicat marți dimineață de polițiștii ilfoveni și dus la audieri fiind suspectat de evaziune fiscală, în care prejudiuciul adus statului român s-ar ridica la 100.000 de euro.

randi - evaziune fiscalaPolițiștii din Ilfov au descins la patru adrese, două în Bucureşti, acasă la Andrei Ştefan Ropcea alias Randi şi la fratele său şi două în Otopeni, unde locuieşte contabila societăţii şi este sediul firmei administrate de Randi.

Artistul, împreună cu fratele său, sunt cercetați într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro.

Randi şi fratele acestuia deţin o firmă prin intermediul căreia au organizat mai multe evenimente muzicale și artistice, însă nu ar fi trecut onorariile în contabilitate.

Polițiștii ar fi găsit la domiciliul lui Randi și în locuința fratelui său carnetele cu adevăratele sume pe care ei le încasau pentru un eveniment.

Anchetatorii susțin că cei doi frați țineau o dublă contabilitate la firmă, înregistrând doar 1000 de euro din 10.000 de euro, cât încasau în mod real.

Randi a ajuns la sediul Poliţiei Ilfov marți dimineață pentru audieri. Dacă va fi găsit vinovat, Randi se va alege cu dosar penal și chiar poate să facă închisoare. Însă, dacă va plăti prejudiciul, va scăpa de acuzații și chiar de dosarul penal.

După ce a ieșit de la audieri, în jurul orei 13.30, Randi a declarat presei: nu am mâncat nimic, nu am băut nimic toată ziua. Eu cu fratele meu suntem asociați într-o firmă. Nu mă ocup de partea contractuală, de contabilitate. Sunt acuzat de evaziune fiscală. La mine nu s-a găsit nicio probă, în afară de șoșetuțe. Eu nu am semnat niciun contract, nu știu să citesc contracte, Eu mă ocup de muzică și punct. Eu fac muzică de dimineața și până seara. Eu nu mă ocup de nimic în firmă. Fratele meu este împuternicit. Noi nu suntem acuzați, suntem suspectați de evaziune fiscală.

După e a confirmat că s-a început urmărirea penală pe numele său și al fratelui, Randi a spus că nu știe de nicio agendă cu sumele reale încasate din concerte, precizând: o să vedem și agenda aia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata