Breaking news

Ramona Lăzuran se fotoepilează de Revelion

loading...

Fotomodelul Ramona Lăzuran s-a săturat de epilările săptămânale ba cu ceară ba cu aparatul de ras, așa că s-a decis să scape de părul de pe picioare cu fotoepilarea.

ramona lazuranAflată în plin proces de remodelare a corpului după naștere, fotomodelul Ramona Lăzuran acordă în continuare o foarte mare atenție îngrijirii corporale.

Sătulă de chinul cu aparatul de ras sau cu ceara, Ramona Lăzuran a găsit metoda perfectă cu ajutorul căreia nu mai avea fire de păr pe anumite zone ale corpului. De aproape o lună a luat o decizie radicală în privinţa părului de pe picioare, mâini şi axila.

Ramona Lăzuran a decis să aibă picioare fine și fără pic de păr, și toate astea cu ajutorul unei tehnologii revoluționare: fotoepilarea.

Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.La primele 4-5 ședințe, intervalul este de 4 săptămani. Un tratament complet s-ar putea să dureze  1 an, însă ştiu că după aceea nu voi mai avea niciodată probeleme. Sunt foarte încântată”, a spus Ramona Lăzuran.

Fotoepilarea este o procedură prin care părul este îndepărtat cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dăuna țesuturilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata