Breaking news

Ramona Bădescu sărbătorește în Italia, 40 de ani de carieră

loading...

Românca Ramona Bădescu devenită celebră în Italia, își va serba în această țară, 40 de ani de carieră la cel mai înalt nivel, în cadrul unui eveniment organizat la Roma sub numele de ”Pasiune”.

ramona badescuMari emoții azi, pentru Ramona Bădescu. Artista va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o oră și jumătate își va juca spectacolul “Pasiune”, pregătit special de vedetă cu ocazia împlinirii a 40 de ani de carieră.

Îmi doream de mult timp sa fac un spectacol important la Roma și, în sfârșit, mi s-a realizat această dorință. Anul acesta împlinesc și 40 de ani de carieră, 40 de ani de când am pus piciorul pe prima scenă, la “Cabana melodiilor”, cu o piesă scrisă de tatăl meu, “Sunt Ramona din Craiova”. Spectacolul se numește “Pasiune”, voi avea oaspeți speciali, părinții mei care vin din România pentru a fi prezenți la acest spectacol, să mă asculte. Am ales să-i dau un titlu în limba română acestui spectacol. “Pasiune” este cuvântul care pe mine m-a identificat toată viața mea! Viața mea am trăit-o nu cu dragoste, dar cu o pasiune intensă”, spune Ramona Bădescu.

Spectacolul „Pasiune” este o premieră absolută la care vor veni și Primarul Romei, Gianni Alemanno, Ambasada și Consulatul Roman din Italia dar și comunitatea românilor și  a italienilor.

Sala Petrassi are 620 de locuri, iar intrarea este gratuită!

Lumea nu mă cunoaște în versiunea de cântăreață. Îi aștept pe toți cei care au plăcerea să mă vadă pe scenă să vină la spectacolul meu! Este cadoul pe care mi l-am făcut mie însămi, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de carieră! În loc să cheltuiesc banii pe o bijuterie scumpă, am realizat acest spectacol, cadoul meu!”, a mai adăugat vedeta.

Ramona Badescu va schimba patru tinute in cadrul spectacolului “Pasiune”, rochiile purtand semnatura  lui Anton Giulio Grande, un designer renumit din Calabria. Ramona va aparea pe scena insotita de sase artisti napoletani, parte din band-ul sau si va da frau unui amestec al sunetului traditional napoletan  si al jazz-ului american, un adevarat cocktail de pasiune si melodii de suflet.

“Cu ajutorul melodiilor “Mărioara de la Gorj”, “Passione”, “Historia de un amor”, legate de monologuri mai mult sau mai puțin reale din viata mea, crampee din amintirile mele, in care voi fi inconjurata pe scena de o lumina alba, voi povești diferitele forme de pasiune ale vieții mele. Pasiunea care a fost povestită și explicată de toți, intrând in psihologie, de Aristotel, de Platon, de Kant, eu o voi explica  pe scenă prin intermediul muzicii și al monologurilor. Voi cânta atât piese din repertoriul meu, aflate și pe albumul meu “Jumi Juma”, dar și din repertoriul internațional. Mi s-a propus și  o refacere a acestui spectacol. În luna martie, voi pleca într-un turneu la Boston și Miami, apoi voi avea spectacol în Calabria și Spania”, a mai completat românca.

Ramona Bădescu și-a dorit să-i aibă alături cu această ocazie, pe maestrul Gheorghe Zamfir și Marius Mihalache.

În cadrul spectacolului “Pasiune” îi am ca invitați speciali pe Gheorghe Zamfir și Marius Mihalache. Fiecare va cânta câte 10 minute din repertoriul său. Într-adevăr vor fi momente de emoție și de mare pasiune! Pentru mine, Gheorge Zamfir este o icoană a naiului românesc în fața căruia mulți ar trebui să se închine, iar Marius Mihalache – un artist care știe să îmbine muzica într-un mod foarte modern și să alinte corzile unui instrument tradițional, așa cum este țambalul”, mai spune vedeta.

Ramona Bădescu a primit și un cadou original pentru cei 40 de ani de carieră împliniți acum. Pe lângă flori și mesaje frumoase, fostul sau iubit i-a dăruit trei afișe cu titlul spectacolul “Pasiune”, de 7 metri / 3 metri, care au fost deja expuse în Roma!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata