Breaking news

Ramona Bădescu rămâne sexy și la 46 de ani

loading...
0 44

Trecerea timpului și înaintarea în vârstă pare să nu afecteze frumusețea româncei, Ramona Bădescu, devenită celebră în Italia unde a jucat în mai multe seriale tv, filme, și a fost moderatoare tv.

ramona badescuRamona Bădescu, prima și singura româncă ce a jucat în celebrul serial italian ”Caracatița”, rămâne sexy chiar și la 46 de ani.

Adeptă a terapiilor naturiste, dar şi a procedurilor non-invazive de îngrijire facială şi corporală, vedeta se menţine tânăra şi foarte sexy la vârstă de 46 de ani şi asta pentru că are în permanentă grijă de imaginea sa.

Ramona a mărturisit că a încercat şi ea în Italia marile secrete ale vedetelor de la Hollywood, cum ar fi Intraceuticals-tratamentul folosit de Madonna înainte de fiecare concert, baza de oxigen hiperbaric.

Nu numai că-ţi face pielea să strălucească, dar este o procedura hidratantă de care avem nevoie mai ales pe timpul iernii.

Pentru că este foarte conştiincioasă şi deschisă la tot ce e nou şi de calitate, vedeta şi-a notat pe lista să şi ultimele tehnologii în materie de epilare definitivă şi rejuvenare facială completă, Gentle Max şi eTwo pe care a fost invitată să le încerce la evenimentul de lansare de la Iaşi a cărui invitată specială a fost.

Ramona Bădescu s-a afişat într-o rochie mulată şi foarte sexy, cu un decolteu generos şi a fost admirată de toată lumea pentru simplitate şi elegantă. A făcut poze şi a stat de vorba cu toţi invitaţii, împărtăşindu-le din secretele ei miraculoase.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata