Breaking news

Ramona Bădescu a cântat la microfonul lui Celine Dion

loading...

Ramona Bădescu lucrează cu o super echipă la albumul său pentru Crăciun și a avut ocazia să înregistreze chiar cu microfonul lui Celine Dion. 

ramona badescu - microfon celine dionChiar dacă este vară, Ramona Bădescu se pregătește intens pentru…iarnă. Olteanca stabilită în Italia, a început deja înregistrările pentru albumul său de Crăciun.

Vedeta este cu atât mai încântată cu cât lucrează cu o super echipă de manageri, agenți și producători muzicali.

Dintre aceștia fac parte Humberto Gatica – producătorul muzical al mai multor artiști de renume precum Celine Dion, Michael Jackson, Madonna, Michael Buble, Barbra Streisand, Elton John și multi alții, dar și Michele Torpedine – care  este în primul rând agentul său muzical, care se ocupă de contractele Ramonei Bădescu în Italia, chiar și în America.

De altfel, Ramona colaborează și cu Tony Renis, compozitorului bine cunoscutei piese “Quando, Quando”, prin intermediul căruia l-a cunoscut și pe producătorul muzical al lui  Celine Dion, Humberto Gatica.

Am și am avut o vară încărcată! Lucrez deja la albumul meu de Crăciun. Humberto Gatica este producătorul muzical al multor artiști de renume, printre care și  Celine  Dion și am avut emoția și plăcerea de a cânta la microfonul ei,  pe care Humberto îl ia mereu cu el. Mai colaborez cu Tony Renis, compozitorul celei mai cunoscute piese “Quando, Quando”, pe care o stie toată lumea și este cea mai cântată piesa din lume. Sunt foarte încântată să lucrez cu ei! În momentul de față lucrăm la albumul meu de Crăciun, iar în luna septembrie eu voi fi în turneu cu spectacolul “Pasiune” la Miami și Boston”, spune Ramona Bădescu.

În această toamnă, vedeta își va promova și piesa “If you give me love”, compusă de Keo, pe care a înregistrat-o într-un studio din Los Angeles.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata